1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Јас заради тоа што е срцка докторката не сум ја сменила. Ептен е флексибилна за многу работи, на фб, на телефон секогаш достапна, никогаш ништо не и е тешко. Ретки се вакви. Навистина.
    Имаше една крш сестра до скоро - последно се испокарав со неа :) Фала богу, од скоро не работи веќе таму :)
    Мој совет - докторката често работи попладне и најубаво е да закажуваш во 2ч (значи да си прва) или кога ќе одиш на преглед, да не чекаш во чекална без да ја прашаш сестрата кој е ЗАКАЖАН пред тебе. Често доаѓаат така без закажано и ти ако се правиш поштена, демек да чекаш кој е последен дојден, па по него да влезеш ќе се изначекаш. Јас еднаш така ај да не се расправам, чекав 3ч, демек гледам кога последната ќе влезе, па после јас. После тоа, си прашувам кај сестрата, јас сум од 5, која е пред мене да знам да влезам. И си влегувам, некогаш чекаат и по 3-4, ама гајле ми е. Јас сум си закажана.

На Smiley11 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Smiley11

Smiley11 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    170
    Ќе имам во предвид фала ти многу за советите. И мене ми се гледа мн ок докторката :)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. janickaskopje

janickaskopje Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    264
    E sea me zdrvi On me porodi prviot pat :))) jas ne go nacekav vo cervrtokot zosto bese na operacija go cekav ama ne se simna i ristevski me pregleda kolky vreme pomina od prviot poragaj?

4. redmama

redmama Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2014
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    396
    Pominaa tocno tri godini i mnogu polesno pominav vtoriot pat.Bez strav i so lesno

На janickaskopje му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Дали некоја знае или има искуство за др Николина во битолската болница? Ќе ме пораѓа царски ...

6. manako1

manako1 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    3.473
    Допаѓања:
    67.045
    Многу ја фалат за стручноста,ама си имала тарифа,не сакала да работи со празни раце.Јас сакам кај Никола Вељановски,ама еднаш имав неколку капки крв и дежурна беше Васа Божиновска и како жена и доктор многу ми се допадна и сега се мислам меѓу нив.

На Dzulija* му/ѝ се допаѓа ова.
  7. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.950
    Допаѓања:
    29.039
    Божиновска беше со кратка плава коса? Кај нас доаѓаат на дежурства од бт, еднаш и јас ја начекав нс визита.. Многу фина ми делуваше, посвети најмногу внимание отколку другите дежурни..

На manako1 и Dzulija* им се допаѓа ова.
  8. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    И пред царскиот треба да и поддадам нешто?

9. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.950
    Допаѓања:
    29.039
    И мене ме интересира дали сама ќе ти рече пред?? Дај ми за да те оперирам?? Не и е срам.. И плус од ксј знае што рсботам.. Можи сопруг ми е во полиција, или некоја инспекција.. Не и е страв дека ќе ја казнат.. Ох мори мајко... Два пати се породив на државно.. Почестив благо и сок на одделот, и тоа ги оставив во сестринската соба.. И двата пати од кеф за бебињата.. Па нив тоа им е работа.. Не им одам дома за услуга..

На АнаКрембанана, manako1, Dzulija* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Stara

Stara Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2016
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    3.802
    Devojki, ako moze spodelete iskustvo za d-r Ruse, vo drzavna bolnica vo Bitola. Kakov d-r e, neznam za poragjaj koj da se odlucam.

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Се закачува телефонски и работи со фондот. Јас бев кај него и на почетокот беше супер, последнава година некако ме нанервира здраво и го сменив.
    Прв преглед се плаќа 500 денари, па после како ќе му текна, де 200, де 300....

Додека кај Коруновски ординација прв преглед не платив ништо.

На fana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. hanny

hanny Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    61
    Феминки какви се вашите искуства со гинеколозите кои ве водеа за време на бременоста. Јас сум на почеток петта недела и од предходно сум кај Кокоромановска но би ми значело вашето искуство и со неа и со други доктори
    Фала ви

13. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.201
    Допаѓања:
    111.844
    Имaм пишaнo јaс декa oдaм кaј др.Бoшкoвски вo Oрдинaцијa кoрунoвски вo пoлoклиникa мвр и е супер дoктoр и ми јa вoди бременoстa

Сaкaш цaрски? Oти зa прирoднo ќе те пoрoди тoј шo ќе ти се пoгoди нa сменa.

Последна измена од модератор: 28 мај 2017
    На hanny му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Dzulija*

Dzulija* Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.112
    Во право си ама никако не си кој ќе слушниш е вак и ако побара како да не дајш па во раце и си...јас знам дека после си бараат а за претходно не знам.

На victoria му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    762
    Мене ме породи Никола на договорено со царски и да ви кажам презадоволна сум од др,а за барање пари јас му имав речено пред да ме породи дека ке го почастам а тој ми рече не треба ништо мене тоа ми е работа,са бајлето кога отидов на порајгај мм го викна да му даде пред порајгај човекот не ги зеде потоа мм од срце му ги даде пре пре задоволна сум од докторот.

На Dzulija* и Tinushka им се допаѓа ова.
  16. Tinushka

Tinushka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    4.895
    За кој Никола збориш на Гак ?

17. manako1

manako1 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    3.473
    Допаѓања:
    67.045
    Со каква анестезија беше,јас претходно имам две операции на миоми и ќе морам царски затоа се мислев меѓу Никола и Васа.

18. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    762
    со општа анестезија бев јас

зборувам за никола велјановски од битола

Последна измена од модератор: 3 јуни 2017
    На fana и Tinushka им се допаѓа ова.
  19. Seduction

Seduction Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    10.055
    Мами дали некоја од вас има искуство со др- Афродита Стомнароска од Ремедика?

20. Filel

Filel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2016
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    166
    Здраво. Ако има некоја искуство со др. Огњан Мицков од Штип да сподели . Ви благодарам однапред. Поздрав и имајте убав ден