Би сакала да прашам што мислите за др.Марија Коцева од ординација Ложанковски?Дали може некој да сподели искуство?И исто така кој доктор го препорачувате за фетален скрининг во 22та недела?Дали може да се најде некој на клиника или мора во Систина да закажувам кај Димчев?
Јас ја знам само Лолита од кај ложанковски изгледа оваа е нова јас кога правев скрининг бев на две мислења и кај Димчев во Систина и кај Ана Данева на ГАК
На клиника ти ја препорачувам Весна Ливринова, она ми ја водеше целата ризична бременост и она ме породи со царски. Баш и во ординацијата за скрининзи работи но многу тешко се закажуваат прегледи кај неа.
Да се закажува со мој термин ама се закажува како под број на соба а не како доктор инаку сум задоволна од неа многу а истото и од димчев значи истото ми го кажаа и двајцата
Јас да ви се пофалам. Откако се пожалив кај матичниот мој од Бајалски,ме префрли кај д-р Илиевски и сум пре пре презадоволна. Бевме на цтц вчера, јас гестациски 37+4, бебето 39+4... напредно бебе мајкино. Цтг-то беше одлично,а плодова вода и малку повеќе од доволно и тоа само горе десно,затоа само таму иште претка и клоца со нозете Сега си чекаме да му текне да излезе,а за неделите што се и премногу мрда и го осеќам и тоа добро.
Да се барем пола од докториве човечни како Илиевски чинам никогаш и за ништо не би стапнала по приватниве клиники. Со лесно мајка
Фала ти Бубче, во право си. Илиевски и телефон ми даде во случај да добијам болки или ако нешто не се чувствувам како што треба, се што треба ,е испраша, дури за диоптерот ме прашуваше.... секој сегметн го опфати. Алал да му е на човекот, ќе видиме како ќе помине породувањето, држам плаци да ми се погоди тој на смена.
Морав да те цитирам го делам твоето мислење кога се породив во чаир покрај еден куп доктори освен Кировски и Георгиевски и Зоран Илиевски ми остави убав впечаток
Е Георгиевски го знам онака,приватно повише. Човекот е доктор за од мерак. Скоро сите (90 %)ги знам од Чаир. Само тој Младен ми е така така . И Бајалски ми е шкрт на зборови,некако фаца намуртена ми има,ама изглед вара велат. Во секој случај за две класи ми се подобри Чаирските др од оние на ГАК.
За Младен не ни сакав да коментирам ама ај ме повлече таква будала уште немаш видено со глава плафон руши тој мене ми стои дека ја утнал професијата не треба да биде доктор,повеќе ми одговара да замени некој споменик
Во која болница се породи @anastasijaki ? баш се радувам за тебе, дај боже сите да имаме таков пораѓај <3
Здраво девојки и мами,после втор спонтан би сакала да одам некаде на посоодветно испитување,и некој добар гинеколог кој ќе ме упатува и води низ постапките.Дали има некоја која е кај Даниела Јовановска во Систина и како е задоволна кај неа? Или некој друг да ми препорачате од било која клиника? Фала ви
Чуден е ,стварно е чуден. Не знам споменик ли треба да е,ама баш во ништо не ми заликува на доктор. Ама добро,да не шириме негативна енергија,има и такви со позитивни искуства кај него.
цимерката моја со која делев соба после пораѓај ќе си го загубеше бебето заради неа бидејќи не видела дека плодова вода веќе и да нема. Покрај тоа била дрска и незаинтересирана. Мене на визита ми остави впечаток на намќор особа за стручноста не можам да кажам од мое искуство бидејки само поминуваше на визита по собите