Не сум слушнала ништо за неа, присутна бев на едно од предавањата кое го водеше, не ми остави некој впечаток којзнае каков плус ни сопствената професија не знаеше правилно да си ја изговори. Петровска ти ја препорачувам, една од најдобрите и најстручните е во државава.
Митко Ивановски, кај него следев и бременост нема да згрешиш за него..јас се породив почеток на август лани и тогаш мислам не породуваше ако не следиш бременост кај него..е сега наслушнав дека само и за пораѓај прима ( со некој преглед пред тоа)
jas uste nemam reseno a vtor skrinin pravev kaj Dimcev, planiram i sega povtorno kaj nego vo 30ta nedela, no toj ne poragja mislam. A zosto Mitko Ivanov ne bi se nafatil ako ne sledam bremenost kaj nego...toa navistina ne im e vo red, pa od 36ta nedela posekako kje se zapoznaeme so bilo koj doktor koj kje resam da me poragja bilo kade...koga me predava maticnata...ne mora da me sledel dotogas...aj bas kje proveram i se nadevam deka sega e promeneto...slusav deka Mitko Ivanov e isto taka navistina dobar e ete i ti imas super iskustvo...
И јас имав два спонтани и после нив бев кај Др.Димитров во ремедика и ми откри т матка и септум 1,5 см. И правев хистероскопија и ми го отстрани септумот.И ќе видиме дали е до тоа и дали е тоа причината.
Мене Ливринова и Ќаев ми ги препорачаа на ГАК да ги барам за мислење за ова со цервиксот.. освен ова неубаво што се случило, и шо ме фрли во мисла, некој друг да сподели мислење или искуство за овие двајца доктори?
Jas trebase da odam kaj nea.Otkazav.Ne obrnuvala vnimanie voopsto i nisto ne objasnuvala.Samo ok e i tolku
Јас бев кај Ливринова за првиот скрининг и не сум задоволна ништо не кажува само добро е. Иначе јатрвами пред 4 години беше как нејзе од почеток до крај и се најубаво има да каже за нејзе. Но секиј различно нели
Ливринова и Димчев не зборат ама тоа што ќе ти кажат е тоа и точка. Јас ја правев ненормална Ливринова ама испадна најдобра. И стварно незнам зашто некој сеуште оди кај Адамова во Санте прво таа е веќе стара и работи без печат а второ што наместо што ја зборат за најстручна она отвара енциклопедија. Од ГАК ги препорачувам Ливринова,Самарџиев и др Слаѓана. Од Систина Димчев за скрининзи. А и многу го фалат Ивановски ептен биле задоволни повеќето.
Добар ден форумки, Би сакала да прашам дали некоја била на скрининг кај др.Малахова во државна болница?Ми закажаа преглед кај неа па би сакала да споделите ваше искуство. Фала однапред.
Девојки, идни мамички, ќе ве замолам да ми препорачате добар гинеколог во Скопје што работи со плави картони да си го/ја ставам за матичен, зашто мојава цела недела и вртам не можам да ја добијам, се изнервирав Ви благодарам однапред
Розе, јас ја имам за матична Лолита Грковска од ординација Ложанковски. Не знам колку е стручна за водење бременост бидејќи јас одам во систина, ама докторката е ептен супер. Секогаш е достапна на тел, фб - немало еднаш да и пишам да не ми одговори. Отворена е и сака да учини и помогне. Мислам дека е една од ретките на која не и е смачено да работи. Ехо едно правев кај неа, значи ме гледаше 30 минути. Се убаво виде. Во чекална секогаш е полно и обично убаво зборуваат за неа бидејќи е внимателна.