Доктор Васо Коруновски супер доктор одличен специјалист се наоѓа во поликлиниката на МВР позади поранешно Кјуби македонија 300 денари ехо 60 ден. пап еднаш годишно јас сум презадоволна од него па ти одлучи си
Баш позади колосеум. Ако одиш од колосеум кон Мр. Џек, одма првата ниска зграда од десно - има и табла надвор. Лесно е за наоѓање. ПС. докторката е 2ра смена денес
Не би се согласила со истото, прво дијагностички е единствено место што работи со плави картони а наплаќаат се за трудници. Не пишува упут за во авицена или адриа лаб за крна слика и слично, кај што како трудница ти е бесплатно наместо да се малтретираш во државна, туку наплаќаат 600 денари во нивната лабораторија. Скрининг не прави докторката, ти дава упут за во државна каде кој ќе ти се погоди ти го мери бебето, што е еден од најбитните прегледи. Препишува апчиња, витамини уште 6 недела кај нормални бремености. Јас лично воопшто не сум задоволна, ниту од пристапот, и сестрите се многу нељубезни. Како се гледа стручноста на оваа докторка, за ехо што ти прави, без никакви објаснувања и слично? Јас сум 14та недела и уште ми нема направено ни крвна слика, а ми препишува да пијам 500мг магнезиум дневно, плус прегназон. Скринингот на државна ми го направи докторка, која само си го гледаше бебето на ехо, нит зумираше пршлени да мери кај главче нит виде нос дали има, страшно. Ја менувам веднаш.
Туууу,а таман реков да идам деновиве @Kitten демек почнал да си поигрува,ден работи,два не...наводно откачил скроз Да бидам искрена,јас со него имав однос од крајност у крајност.Од одлична комуникација до тотално игнорирање,без причина...некако и заради тоа еве скоро 3 год како не сум била на гинеколог Не знам што му стана на човекот.
Спрема мене е ептен коректен. Последниве 5години мислам најредовен пациент му бев и секогаш беше супер. Сега за бременоста се погоди да одам на друго место зошто тоа неговото ехо е од дедо ное, ама за упати брисеви и консултации секогаш е тука. Во секој случај го знаеме каков е. Ако не ти одговара мењај го.
Не е за менување работата. Многу го почитувам, ама во момент кога ќе дознае дека одиш и на приватен, се менува за 180°. За упати нема проблем.
@PUPICA немам таква информација дека се поигрува, еве имам блиска која редовно оди периодов ради проблем, кога имала фрка истиот ден одела, бил таму. Мене човекот ми е скроз на место, ептен ми е професионален и тоа ми е најважно. Знаел да биде ладен ако му е таков денот, но мене важно ми било само да ми заврши работа, ако не му се зборело не сум се замарала, важно е што му верувам Нормално е човек да не може стално да е расположен на работа, важно е само професионалните ангажмани да си ги заврши. Поаѓам од себе бидејќи и јас работам со луѓе/деца. @Ano ехото стварно му е од дедо Ное ама мене точно ми погоди според димензии и колку ќе се роди бебето а и точен термин
Да не се разбереме погрешно. Јас дрвен адвокат не сум на никого. Познавам многу кои побегнале од кај него, а и такви кои се задоволни. терсене е малку не праиме за тоа муабет. Моето искуство едноставно е добро. Сега знае дека одам на друго место и тоа кај докторка со која не се сакаат многу па не ми пререкол никогаш.
За Стамболиев зборите? Моја колешка која патем им е куќна пријателка исто рече последниве 2,3 години не го препознавале ( психички вика скроз отиде ).
Девојки дали некоја од вас и е матичен Доктор Тасе Цветановски сакам да се префрлам кај него ,не сум задоволна од досегашниот матичен.
Девојки здраво некоја од вас да и е матична Сузана Костовска. Како работи во кој денови,како и се смените ќе ме радува ако ми одговори некоја.