Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Beatris

Beatris Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    2.364
    Девојки има ли некоја што знае во Ремедика колку е преглед, пап тест и микробиолошки брисеви? А и дали Елена Петрова се врати на работа?

2. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    јави се на 022603100 ќе добиеш најточни информации, јас за преглед плаќам 2100

3. Lunabela

Lunabela Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    71
    Imam uste edno prasanje kazete mi vase mislenje I iskustvo za dr lolita sto raboti kaj lozankovski. Dali e dobar ginekolog bidejki sakam da se prefrlam kaj nea da mi bide maticna

4. Lunabela

Lunabela Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    71
    Zdravo mamicki poradi skrateno grlo nana matkata vo 19 nedela na 26 mm sakam da idam na vtoro mislenje ama sese mislam kade dali kaj dimcev ,drakulevski odod sistina ili kaj dimitrov od remedika aj pomos pls

На facule му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tamarce.j

tamarce.j Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    331
    Женски ако има некоја од Охрид, мислење за Иво Захариевски? :)

6. Leo_29

Leo_29 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2017
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    5.023
    Кај кого и да закажеш нема да згрешиш.

7. Branka LK

Branka LK Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    45
    Девојки да споделам Инфо на Др.Личоски од Поликлиника Јане Сандански. Не одете кај него.
    Не води сметка за пацинетот кога треба да се даде упат на време за било кое испитување во бременоста,треба ти да го потсекаш на се, заборава, после ти си крив ако изминало времето и не ти дава решение(така јас бркав врски за на гак да ме примат и на трансфузиологија за д-димери и за крвна група за рх-негативни за инекција). Исфрустриран и мноогу наметлив за свое мислење, не прифаќа туѓо или не дај боже да те сослуша за мислење што доаѓа од една млада бремена пациентка. Па сега не дава ни боледување ни една ни две недели а фатена во кичмата сум, патувам по 40 мин на работа со гратски(најчесто пола од патот на нозе,зошто има многу гужва на сабајле),нема никакво разбирање и ме праќа на ГАК за да они ми дадат мислење па тој да пишел. Ме малтретира за ѓабе, само стресови непотребни ми направи на неколку пати во текот на бременоста.
    Неможам да го сменам зошто се префрлив кај него оваа година и немаме право да се префрлиме сега кај друг,во истата година. А уште малце влегувам во 9ти.
    Ова е моето искуство и на една моја пријателка што сме во иста ситуација, може не значи дека е со сите таков, но исфрустрирани доктори што може за едно барање на упат си им го повредил егото и што немаат логика во она што го зборуваат не ви требаат.
    Поздрав и се надевам ќе избираме постручни, поразумни и човечни пред се доктори.

На mariz, stevemila, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. fina erika

fina erika Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2017
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    11.520
    E јас ова истото го доживеав само со Коруновски а јас глупа не да си одам на друго мислење ко слепа што ќе каже тој па бог па затоа послем платив со глава.

На Branka LK му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    А кој ти рекол дека не може да го смениш во иста година!?

10. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2017
    Пораки:
    1.442
    Допаѓања:
    23.005
    ^ Може мислам два пати годишно да промениш матичен.

11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.921
    Допаѓања:
    123.381
    да,два пати може

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Пчела

Пчела Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.437
    Искрено да ти кажам, подобар доктор во Охрид од љушев нема да најдеш. Професионален, учтив и пред се стручен во својата област, е сега наплаќа приватно, ама прегледот кај него вреди за сите пари. За Иво не знам не сум била никогаш на преглед кај него.

13. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.556
    Допаѓања:
    7.362
    Искрено моја нога таму појќе не!! Заради него сум само со еден канал, позадоволна сум од пецак отколку Иво. Пецак одма ми виде вонматерична а Иво за секој втор ден да ми земат пари ме напрај без канал!!
    Ова е мое искуство.

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    Bev kaj hadzievska vo mlin balkan taa mi ja vodese prvata bremenost. Koga otidov Sega vo 5 ta nedela nekako ne bev zadovolna iako I za prvata bremenost ne bev voodushevena. Zamislete za bolno grlo mi dade strepsils a tamu pisuva ne za bremeni pred zabremenuvanje I za doenje. Sega se prefrliv kaj radica bojcevska iskustva kakva e kako doktorkata otidov po preporaka na drug goktor ke odam na 14 ti prv pat pa vase mislenje

15. Branka LK

Branka LK Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2017
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    45
    Може на 6 месеци, бев да се префрлам кај друг ама системски не можеше, за еден месец беше работата. Од јануари ќе можам.

На Skorpija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Martka

Martka Популарен член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    4.846
    Една моја пријателка е кај неа и е задоволна и водеше успешна бременост.Јас немам искуство со неа.

17. Male4ka25

Male4ka25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8
    Moze li da mi preporacate nekoj dobar genikolog jas sum od gevelija. Maticen mi bese Dimitar Getov od Valandovo no vo posledno vreme e epten aroganten stanat i toj mi ja vodese bremenosta a koga dojde vreme da se porodam koga me fatija bolki otidov a toj mi vika ke si odis vo gevelija da se porodis jas nema da te poragam...

18. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    А како матичен да те пораѓа?

На Bubce38 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.108
    Допаѓања:
    40.311
    :rofl:

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.150
    Допаѓања:
    168.768
    A kaj da te porodi Getov?!
    U Gevgelija I nemas izbor. Edna e . Samo Dr Petranka koja pred 6 meseci se vrati od specijalizacija.