http://lozankovski.com.mk/contact/ Во центар, карши зградата во кој е кинескиот ресторан Ѕвезден Океан, има на нивната страна и мапа ставено лесно се наоѓа.
Здраво женски, сакам да закажам преглед кај Др. Зоран Петановски дали имате вие искуство со истиот. Позз
Zdravo @Baby^ , jas sum kaj dr.Petanovski. ako ti treba kontakt, mozam da ti dadam . A iskustva ima mnogu,od najlosi do najubavi, za sekoj doktor. Ne se oslonuvaj na mislenja,odi na konsultacija, razgovor, neka te vodi sopsveniot instinkt, sama ke odlucis dali ti se dopaga ili ne. Pozdrav
Јас одам кај др. Симонида но некако немам ефект и сега сакав да се префрлам, па сакав мислење и од некој друг за да не одам од еден доктор на друг па затоа сакам да донесам добра одлука и се мислам помеѓу Петановски и Димитров.. Имам контакт бр. Фала ти
Се обидуваме со мм скоро 2 год. Но без резултат сите испитувања се уредни но никако да биде, па сакав да се префрлам кај Петановски и понатака како што ке каже тој така да правиме.. :/
Cim rezultatie se uredni opusti se. Koga najmalku ke ocekuvas togas ke se desi.. jas inaku lesno ostanuvam bremena. Ama sto znam posledniot pat ne se pazevme bas i ne ostanav brzo.. eden den slucajno otidovme na prosetka vo debar so eden par drug. Tie insistiraa i nie da vlezeme vo capa spa centarot.. edvaj vlegovme i nie..pola saat sedevme vo parna banjata epten topla voda i vednas polse toa ostanav bremena..mnogu brzoo. vodava bila lekovita mnogu.. da probate i vie..pozz
супер , мило ми е за вас. Може да се проба зашто да не.. само да не имате контакт бројче кога ќе одлучиме пред тоа да се јавиме да не идеме за ѓабе.. позз
Ovoj broj go najdov na google. Moze i da se odi za nokevanje.mnogu ubavo e sredeno vnatre..em uslovi ima. Probajte kaj vodava. Kazi im na devojkite na salter za sto konkretno si otidena i tie ke ti objasnat kolku e potrebno da se odi na taa voda. Imas i sliki vo google, baraj spa centar capa debar banjishte..
Ти благодарам, само што ке имам некој слободен ден од работа ке ги посетиме. Пред тоа ке ги контактирам да ми дадат информации околу ова.. Да се надоврзам на претходното, да се е во ред со испитувањата и моите велат штом е се во ред ке биде али јас се секирам како може да е се во ред а не е краток периот 2 години да не ја бива :/ А психички никако не можам да се опуштам ке речам готово веќе не мислам на тоа кога господ ке сака тогаш ке биде ама само недела.. двее и пак после се на тоа си мислам..
Епа вака: хормони, микробиолошки брисеви, пап тест, хсг (проодност на канали), следенње фоликули неколку месеци со тоа што имаше супер фоликули. една (неуспешна инсеминација) :/ нормално спермограм и последно тироидната жлезда. Не знам дали има некое друго испитување што би требало да се направи дали знаете?
Hmm opusti se. Cim se e uredno ke bide ne se sekiraj. A tiroidna zlezda si ispitala? Ili pa spermogram na maz ti? Izvini sega vidov deka si pisala.. pa ne znam na transfuziologija si bila? Kariotip, genetski mutacii, ima tamu eden kup analizi za pravenje.zakazi si na gak tranfuziologija kaj dr.jane angelkoski.moze on ke te preporaca nesto plus ispituvanja
Za Ohrid od moe licno iskustvo, a i od ona na bliskite ti go preporacuvam dr. Ljusevski. Covekot e direkten i se sto te interesira ke ti objasni. Problem e sto se ceka za termin. Ako e nesto poitno sestrata sigurno ke te vmetne za porano. Samo da napomenam deka ne raboti kako maticen,privatno e. Od druga strana pak ne ti preporacuvam pregled kaj Ivo Zaharievski za koj smetam deka treba licencata da mu se zeme. Mi se vodi kako maticen i odam samo za upati i recepti.
Нема гајле Имам закажано преглед кај др.Петановски наредна недела да видиме што ке ни препорача. Иначе имам и упат за д-димери и алфа мета стази да испитам нареден месец на трансфузиологија.. Тироидна испитав пред некој ден супер е, а спермограм имаме два пати испитано и дој е уреден (нормозооспемија) мислам вака пишуваше
Di dimeri ne e loso ama mada ne veruvam deka moze da bide pricina. Ama pak odi si vo banjava.nikogas ne mu se znae. I nedela rabotat tamu