Можеби е добар дијагностичар, ама непристојните предлози кон пациентките и безобразлукот му немаат граница, башка што ги тера да потпишат согласност дека нема да го дискредитираат во случај да подбаци во неговото однесување. И свиркањет на преглед, ко под хауба да е. Не го препорачувам.
И јас не повикана да ти одговорам: матичен ми беше, но бидејки кога останав трудна го консултирав само за да ми даде упат инаку бременоста ми ја водеше докторка од клиника, па тоа воопшто не му се допаѓаше, во 37 недела од бременост ми вика ајде јас сум ти матичен мора едно ехо да направиме сепак, јас викам нема потреба само упат дај ми, ајде само ехо да можам да пополнам картон, и ок ми прави ехо и ми вика детето има проблеми со бубрезите ќе треба веднаш откако ќе се породиш операција да му прават. Искочи комплетен кретен кој незнае да гледа на ехо плод среќа имам здраво и убаво девојче, но плачките од тие денови нема никогаш да ги заборавам, и додека да ме убедат дека се е ок. Исто така бидејки повеќе другарки одевме кај него сакаше сите да не праќа на ласерско горење раничка кај точно одреден доктор во Систина без потреба. И свиркањето ... Не го препорачувам ич, фискална сметка никогаш не ми врачил... дури мислам дека намерно сакаше да ми направи таква фрка бидејки не го консултирав околу бременоста
Си видела мајстор у гаража под хауба, со календари од голи жени прилепени по ѕидови? Епа со неговото свиркање, таа му е атмосферата на прегледи. И моментот со намигнување и "Дојди во Среда... Сестрите не се тука, сами ќе сме." Никако!
Свиркање како кога мајстор за автомобил мисли како да ти ја поправи колата. И уште кога почнав да плачам заради неговата неточна изјава дека нешто со плодот не е ок, ми одговори: Де па ти, сите сакаме се да е ок ама не е секогаш така. без осет
Ве замолувам мислење за др.Лолита, Ложанковски ? И какви се во однос на цените на услугите? Ви благодарам
Zenski sakav toplo da go preporacam Palcevski. Me poragjase so vtorovo, iskreno sum iznenadena i prezadovolna od doktorot. Poznat e ama ne znaev nisto za nego. A sega bi go preporacala na sekoja. Pozitiven, mnogu dobro si ja znae rabotata, tolku mnogu psihicki mi pomogna pri poragjaj (poso bez anestezija ragjav pa frka mi bese ) se sali, se sto imav problemi i prasanja bese tuka. Doagjase po 3 4 pati na den da me vidi. Ednostavno nemam zborovi i go preporacuvam Fala mnogu na vnimanieto
Алек го знам од искачања и да ви кажам секогаш имало редица жени околу него Мене ми дојде на визита, ги гледам сестрите дента сите дотерани, со црвени карминчиња, викам што им станало денес, кога гледам Алек влегува Кукло, која сака плавушани, нема да остане рамнодушна на Алек, па кога ќе се насмее со тоа белите заби
Ич не ми е симпа Он хсг ми правеше додуша и едни раце дебељуцкави што има Јас не приметив промена кај сестрите кога идеше на визита.