Супер доктор, опуштен можеш се со него да си разговараш, само што многу се чека кај него, барем јас 5 6 пати сум била сум чекала по пола саат и повеќе. Но докторот си е супер.
Девојки, ваше мислење ако може дали некој има искуство со Др.Зоран Јовановски или Др. Хаџи Лега во Ремедика? Ќе се пораѓам таму, докторот што ми на води бременоста се јави кај Др. Јовановски да ме прати кај него, а пред некој ден случајно се погодив на преглед кај Хаџи Лега и многу добар впечаток ми остави. Сега сум во дилема па добро би дошло ваше мислење...однапред ви благодарам
Јовановски е доктор на место, премногу грижлив нема да погрешипш со него . Секој ден по неколку пати ми доаѓаше на визита исто и кај бебето, секогаш ми бил достапен во текот на бременоста...
Другарка ми двапати се пораѓаше кај него и презадоволна е. Јас еднаш го начекав на дежурство, ептен кул ми се виде, а не сум негова пациентка.
Мене Хаџи - Лега ми ја водеше бременоста и исто многу беше грижлив, пишав и во другата тема, секогаш достапен иако јас не се пораѓав таму се понуди да ме спроведе на Гак или Чаир каде сакам, ептен човечен и се што ми кажа така испадна.Еднаш на дежурство го затекнав и Јовановски, ок ми се виде испаничив тогаш не ми мрдаше бебето неколку дена . Кај и да одлучиш сеедно, во добри раце си . Со лесно
Девојки, може ли да ми препорачате добар матичен гинеколог во Скопје? До сега матична ми беше др.Наде од "Мама", ама не сум задоволна и сакам да ја сменам.
Зошто не си задоволна од неа? Сите знам ја фалат дека била многу океј.. Јас одам кај др Ложанковски супер се цела екипа таму и плус имаат и лабораторија и педијатрија.
Ќе сакаш ли да ми кажеш од што не си задоволна од неа како докторка чекањето или?и јас ја водев таму првата бременост ок си беше ма да јас немав некои компликации
Па и јас не би ја менувала мене ми е супер докторка за чекањето и тоа ми е ок зошто кога ќе влезам знам дека ќе седне ќе зборува објаснува така да и со тие пред мене исто се однесувала.Ама ме заинтересира ете секој си има мислење па и некакво искуство затоа прашав
Јас кај др. Бошковски ја водев бременоста во ординација Коруновски. Добар е според мене барем јас задоволна сум. Не сум чекала повеќе од 15тина мин на закажано.
Докторката има многу пациенти и понекогаш премногу се чека, плус мислам дека не се посвети на мојот проблем..само сакаше побрзо да заврши прегледот.Не велам дека е лоша докторка, ама ете така испадна...можеби била преуморна тој ден.
Znaes sto da bidam iskrena, sum primetila deka maticnite ginekolozi ne bas se posvetuvaat na pokomplicirani slucaevi. Dali ne znaat ili gi mrzi ne znam stvarno. Za bilo kakva komplikacija ili poseriozna situacija ja bi preporacala specijalist. Ma da sto vikas moze ne i bil denot moze ne znam. Mene pa me privlece ona zatoa sto konkretno mi dade instrukcii lani ovoj period sto da pravam posle kiretaza..ispituvanja i slicno. Prethodniot maticen mi bese boze moj.
Вистина е дека има пациенти многу а се сложувам и со лавица дека за некои проблеми најубаво кај специјалист затоа и ти реков кај мене немаше некои сериозни проблеми па можеби затоа се било ок.Јас само знам дека во денешно време најубаво е второ мислење па и трето.А таа докторка исто не ми е за стерилитет на пример,си има одредени гинеколози кои тоа си го работат перфектно па после би продолжила и таму да ми пратат бременост
Da, a inaku mnogu gi zborat i falat vo posledno vreme Lozankovski mjslam bea. Ako ima nekoj iskustvo neka kaze so niv.