Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2017
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    923
    Супер доктор, опуштен можеш се со него да си разговараш, само што многу се чека кај него, барем јас 5 6 пати сум била сум чекала по пола саат и повеќе. Но докторот си е супер.

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    И на закажан термин се чека?

3. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2017
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    923
    На закажан термин секаде се чека барем јас сегде сум чекала никогаш не сум влегла одма негде.

4. НМарија

НМарија Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    204
    Девојки, ваше мислење ако може :) дали некој има искуство со Др.Зоран Јовановски или Др. Хаџи Лега во Ремедика? Ќе се пораѓам таму, докторот што ми на води бременоста се јави кај Др. Јовановски да ме прати кај него, а пред некој ден случајно се погодив на преглед кај Хаџи Лега и многу добар впечаток ми остави. Сега сум во дилема :) па добро би дошло ваше мислење...однапред ви благодарам

5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.921
    Допаѓања:
    123.390
    Јовановски е доктор на место, премногу грижлив нема да погрешипш со него . Секој ден по неколку пати ми доаѓаше на визита исто и кај бебето, секогаш ми бил достапен во текот на бременоста...

На fina erika и NarCis@ им се допаѓа ова.
  6. НМарија

НМарија Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    204
    Фала за споделеното искуство, многу ми значи. Изгледа сепак за него ќе се одлучам

7. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.164
    Допаѓања:
    180.585
    Другарка ми двапати се пораѓаше кај него и презадоволна е. Јас еднаш го начекав на дежурство, ептен кул ми се виде, а не сум негова пациентка.

8. НМарија

НМарија Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    204
    За З.Јовановски збориш така? Да не те разберам погрешно

9. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.164
    Допаѓања:
    180.585
    Да, за него, сум пропуштила да го напишам името :)

На НМарија му/ѝ се допаѓа ова.
  10. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.576
    Допаѓања:
    15.609
    Мене Хаџи - Лега ми ја водеше бременоста и исто многу беше грижлив, пишав и во другата тема, секогаш достапен иако јас не се пораѓав таму се понуди да ме спроведе на Гак или Чаир каде сакам, ептен човечен и се што ми кажа така испадна.Еднаш на дежурство го затекнав и Јовановски, ок ми се виде испаничив тогаш не ми мрдаше бебето неколку дена :). Кај и да одлучиш сеедно, во добри раце си :). Со лесно

На fina erika, Melinda85 и НМарија им се допаѓа ова.
  11. Anna-Karenin

Anna-Karenin Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    289
    Девојки, може ли да ми препорачате добар матичен гинеколог во Скопје? До сега матична ми беше др.Наде од "Мама", ама не сум задоволна и сакам да ја сменам.

На kukla21 и fina erika им се допаѓа ова.
  12. Sparkles27

Sparkles27 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2017
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    923
    Зошто не си задоволна од неа? Сите знам ја фалат дека била многу океј.. Јас одам кај др Ложанковски супер се цела екипа таму и плус имаат и лабораторија и педијатрија.

На didisi, kukla21 и simona_baby им се допаѓа ова.
  13. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.402
    Допаѓања:
    16.959
    Ќе сакаш ли да ми кажеш од што не си задоволна од неа како докторка чекањето или?и јас ја водев таму првата бременост ок си беше ма да јас немав некои компликации

14. Lavica2016

Lavica2016 Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    I ja sum kaj nea. Mene mi e okej samo sto mnogu se cheka sekogas

На simona_baby му/ѝ се допаѓа ова.
  15. simona_baby

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.402
    Допаѓања:
    16.959
    Па и јас не би ја менувала мене ми е супер докторка за чекањето и тоа ми е ок зошто кога ќе влезам знам дека ќе седне ќе зборува објаснува така да и со тие пред мене исто се однесувала.Ама ме заинтересира ете секој си има мислење па и некакво искуство затоа прашав

На Lavica2016 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.212
    Допаѓања:
    111.925
    Јас кај др. Бошковски ја водев бременоста во ординација Коруновски. Добар е според мене барем јас задоволна сум. Не сум чекала повеќе од 15тина мин на закажано.

17. Anna-Karenin

Anna-Karenin Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    289
    Докторката има многу пациенти и понекогаш премногу се чека, плус мислам дека не се посвети на мојот проблем..само сакаше побрзо да заврши прегледот.Не велам дека е лоша докторка, ама ете така испадна...можеби била преуморна тој ден.

На fina erika му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lavica2016

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Znaes sto da bidam iskrena, sum primetila deka maticnite ginekolozi ne bas se posvetuvaat na pokomplicirani slucaevi. Dali ne znaat ili gi mrzi ne znam stvarno. Za bilo kakva komplikacija ili poseriozna situacija ja bi preporacala specijalist.
    Ma da sto vikas moze ne i bil denot moze ne znam. Mene pa me privlece ona zatoa sto konkretno mi dade instrukcii lani ovoj period sto da pravam posle kiretaza..ispituvanja i slicno. Prethodniot maticen mi bese boze moj.

На azelea, fina erika и Anna-Karenin им се допаѓа ова.
  19. simona_baby

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.402
    Допаѓања:
    16.959
    Вистина е дека има пациенти многу а се сложувам и со лавица дека за некои проблеми најубаво кај специјалист затоа и ти реков кај мене немаше некои сериозни проблеми па можеби затоа се било ок.Јас само знам дека во денешно време најубаво е второ мислење па и трето.А таа докторка исто не ми е за стерилитет на пример,си има одредени гинеколози кои тоа си го работат перфектно па после би продолжила и таму да ми пратат бременост

На Lavica2016 и Anna-Karenin им се допаѓа ова.
  20. Lavica2016

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Da, a inaku mnogu gi zborat i falat vo posledno vreme Lozankovski mjslam bea. Ako ima nekoj iskustvo neka kaze so niv.