Па освен докторот Ложзнковски кој работи и наплаѓа приватно ама баш никој не ми се бендисува одтаму ниту Лолита ниту пак тие што се сега новите дојдени.
https://forum.femina.mk/threads/Скрининг.26908/ Еве ти тема за скриниг таму најубаво ќе си прочиташ мислења.
Јас сум потешка форма за бременост историја долга и сега сум со специјалисти,а матичната само за упати боледувања пап и микро ја користам Е кај нормална бременост и оние без проблеми доволен е матичен ама кај мене е параван.
Некој да не има искуство со пораѓај кај др.Снежана Адамоска од Систина?мојот доктор на патување се погоди и сега она ќе ме пораѓа,но незнам ништо за неа..Ве молам ако има некој искуство со неа нека пише
@xSanjax мене ми асистираше на царскиот покрај мојата докторка. Немам зборови колку е професионална и фина и приступачна, срце од жена. Ептен е фина, мене ме смири многу, прекрасна е навистина. Супер ќе поминеш со неа, и мојата др ми ја исфли ептен.
Jas pa koga bev so prvoto kaj nea vo sabota na ctg na urgenten edvaj me primi. Goca mi rece idi na ctg i vaginalen, ovaa vika nemas kontrakcii, a imase. Ne sakase vaginalno da me pregleda, i odkoa i se zapnav kao ajde...edvaj cekase da me otkaci
Штознам @wannaBeMomma јас имам супер искуство со неа, ептен срцка беше. Она беше дежурна дента, дојде претходно и ме прегледа два пати, ме ѕиркаше како сум, што сум и така. Ја на контрола кај Гоца кога бев после 40 дена исто ме откачи за минута, али ептен беше гужва баш дента. Не им е денот секогаш, тоа е
Мислам дека беше порта буњаковец дали работи сеуште таму незнам јас имам еден број од него кога одев порано таму сега го најдов во нотесов провери си . 070 328 892 и 3230036