Докторов е супер, мене ми беше гинеколог. Е сега не сум била родилка ама за тест, совети, пап ок. Арно ама ми направи пропуст кога не ми даваше терапија за една инфекција, сама му барав терапија неколку пати му одев за да ми даде и не ми препишуваше ништо и го сменив. Види може со родилките е подруг, но како гинеколог за совети, сослушување и хигиена во ординација е петка.
За матичен ми треба сакам да ја сменам таа што ја имам не сум задоволна и за терапија ми треба со полуцистични јајници сум сакам да забременам ако знаете некое искуство помагајте
Не, во Скопје е. Инаку за проблемот што го имаш, најдобро специјалист да консултираш, матичниве не знам колку можат да ти помогнат.
047/ 238-985 од ординацијата е бројот, понеделник, среда и петок работи од 07-15ч. , а во вторник и четврток 12-20ч.Ординацијата и е во близина на горната гимназија, во уличката кај сендвичарата „На постојка“ нагоре малце и десно вртиш кај зградата и позади зграда е ординацијата. Поздрав
Леле значи ќе си пукнам во Велес гинеколог салам нема, и незнам кај да одам, сакам да имам добар гинеколог кој ќе ми ја води бременоста и ќе ме упатува за се што треба, Ама во Велес нема таков Перкова нешто умислена е ,незаинтересирана , Синадинов и тој пореметен целиот, и сега незнам што да правам сакам да идам во Ск во неуромедика има еден гинеколог од велес многу добар и спремен ама не може да ми биде матичен. Дали има некоја тука што оди или одела во Велес кај некој гинеколог?