Moja maticna e Dr Radica poveke od godina dena sum kaj nea i ne bi ja menuvala....po srcka doktor nemam sretnato vo zivotot sekogas dostapna za se za sekakvi prasanja prijatna i ljubezna i pred se covek....ja preporacuvam na site koi nemaat maticen ili se dvoumat...nema da zazalite
Само 4D-ехо се плаќа приватно - 2500 денари. Јас сум многу задоволна од докторот, а и од докторката. И сестрите се многу љубезни.
Потпис на се позитивно за Радица! Пред некој ден се јавив за нешто не е важно, и на крај пола саат муабетишевме и се смеевме, а иначе дома беше жената... Такво злато од жена нема!!!
Ајде да се приклучам и јас.. И мене матична ми е Радица и женава е закон подобра од неа нема на планетава =))))
Баш убаво што толку се фалите од некој доктор кај нас затоа што во последно време само жалење слушам од блиските ... Но малку да ви го разбијам муабетот за д-р Радица (секоја чест за жената по толку фалење од пациентките!) Јас одам кај д-р Цветановски (кај ДОС) и навистина сум задоволна од него. Негова пациентка сум веке 7-8 години, а еве сега и бременоста ми ја води. Човеков има и знаење и трпение, го препорачувам, но не знам дали се уште прима матични пациенти! Инаку, докторката што ме прегледуваше на првиот скрининг на Клиника како да беше на травка, како напушена се понашаше и едвај 5 мин одвои за мене и за бебушот... ужас!
е па таман раб. да не е фин- кога ве шури сите, ви наплаќа ехо во текот на цела бременост или инекција ако треба да примите и сл... е многу е фин
fala ti srcka mn mi bese bitno,vo ponedelnik imam zakazano preled kaj nea pa sakav da znam dali e dobra
zenski denes vo 17.00 casot idam na ginekolog,neznaete koja vozbuda vladee vo mene,dali i na vas vi bese vaka?vozbuda li e strav li e neznam ni sama