Немам лично искуство, имам слушнато и добри и лоши искуства, само не знам колку може да се смета за искусен доктор со 32 години
Јас имам искуство со неа додека беше докторка во болницата во велес .најискрено ја од нејзе сум презадоволна начинот на кој пристапи кон мене и секогаш пријатна за да ти даде мислење и секогаш достпана за консулатции со оглед на тоа дека е млада а докторка која е полна со разбирање и знаење.. ја имав предвремен порагај во 6ти месец и баш она ми се погоди со оглед на ситуацијата колку стресна ми беше она многу ми помогна.. многу ми е жал што си замина од велес со оглед на тоа дека во велес нема баш добри гинеколози...
Има ли некаде распоред на дежурни гинеколози во систина или морам на докторката да и се јавувам кога се паѓа на работа? Или по меил да им пишам да дознаам кога е на смена? Некако срам ми е да и ѕвонам...
Прашањето е поврзано со бременост па затоа ќе прашам тука.Барам матичен гиниколог и лекар само за да ми дава боледувања и упати без проблем во околината на Ѓорче,Карпош до Центар.
Лили моментално сум во процес на инсеминација но имам историја на два спонтани и сега си велам дали ќе ми даде матичната боледување зошто работата ми е тешка,а не можат да ме распределат на друго место.Неколку познанички беа цело време на боледување од позитивен тест без срцева акција(покасно имаше)одма дента на боледување до пороѓај.Фала ти
Јас одам кај др.Душко Филиповски во Букуреш фин доктор е и јас одам кај него само за папирологија ... има и замена исто до неговата ординација др.Александар па ако ти одговара пријависе позз...
А добар матичен да препорачате? Не ми е за бременост за редовни контроли ми треба, мојата матична е од друг град и ми беше само за упати и боледување.
Некој што имал искуство со д-р. Хаџи Лега од Ремедика да сподели мислење? Јас бев еднаш кај него пред да останам бремена и мн фино и убаво ми објасни се па сеа од кога останав бремена размислувам пак да отидам на преглед кај него па затоа ме интересира мислење за него да споделите
Последно е дека отвара ординација во Велес. Така ми кажа матичната моја денес. @mimiiiii Гинековита, др Сузе во Тафталиџе до супер тинекс. Ок е.
предлог матичен гинеколог со добра опрема ? само не накај ѓорче тафталиџе и сл. аеродром ново лисиче може..
Кај Снеже докторката,многу е добра и стручна мешево мие благодарение на нејзе. Сум била и кај Васо и он е стручен а другиот што е Божидар е жива катастрофа.