Девојки, незнаев каде да пишам па си реков ајде тука. Матичен гинеколог ми е Коруновски. Во петокот бев на контрола, и на негово место беше доктор Павлина. Многу ми се допадна како ми пристапи и како го изврши прегледот. Презимето не и го знам, но некој случајно да не знае каде работи д-р Павлина?
Она сега почна да работи како гинеколог,му беше медицинска сестра на докторот. Таа е ординацијата е сега како работи незнам. Ти си била меѓу првите пациенти.
Изгледа. Јас сега од Моник разбрав. Знам само дека се разведе од првата жена и се ожени со сестрата што работеше кај него.
Прво Пале се вработи кај Васо како медицинска сестра имаше завршено медицински факултет како доктор по општа медицини и од кога се земаа почна со специјализација во државна болница.Сега веќе кога ја заврши специјализацијата се вработи во ординацијата на докторот.Односно маЖ и
Не ја имав сретнато до сега таму, па кога прашав кај сестрите која е докторката таа со витканата коса ми кажа дека е д-р Павлина меѓутоа не работи таму.
Па јас знам некои 20тина жени кои одеа кај него. Дел од нив и јас ги пратив таму, другарки мои. Ми беше прв гинеколог и одев таму долго време. На страна тоа што беше (е) одвратен женкар и се удвара на секоја втора пациентка и ја вика на "кафе"(ова и од кога се ожени со сестрата) и како доктор не е добар. Да не почнам да кажувам какви се прашања ми поставуваа кога отидов кај новиот гинеколог. Си пишувал таму во картонот се и сешто, дали за пари од фондот да зима ли што беше финтата не знам. Битно само уште сида не пишуваше дека имам Истото им се случи и на 3 мои другарки. И на другарки на моите другарки. А бре Скопје е ова се се дознава. После сконтавме дека кај сите по картоните си пишувал сешто и бај д веј сите не викал на кафе дури и тетка ми еееееј па знае дека сме фамилија. Ми се гади само што го напишав постов. Крајно непрофесионален. За сручноста искрено се сомневам.