Каде е сега Лолита знае некој? Не е веќе кај Ложанковски. @kukla21 мислам и тебе ти беше матична ако не сум се збунила ...
Извинете што ви улетувам, ама додека чекав ред како да кажа сестрата дека е во Ѓорче. Мислам дека мислеше на поликлиниката.
Дали одговараат докторите од систина на меил ако им пишеме порака? И пишав на Др Гордана за резултатите од пап и микробиолошки брисеви да ги види ако сака и да ми каже мислење, не можам да одам Ск само за тоа. Се надевам ќе ми одговори.
Одговараат но некогаш брзо некогаш поспоро,можда дека викенд.Јас сум пишувала и ми враќале по набрзо.Секое добро
Здраво девојки. Да ве прашам дали има некоја искуство со водење бременост со доктор од јаме сандански?
Др.Стамболиев ми беше прв матичен и откако ми утна дијагноза, нешто погречно му се гледаше на ехото, се префрлив кај др.Радица(она е кај грчка амбасада, на место на Кокорманов)..добра е Радица, засега сум задоволна..и што е најбитно, како женско створење, можам да си прашам се што сакам без да се срамам.
Јас ѕвонев кај Личоски пред два дена и сестрата ми кажа дека докторот не зема повеќе матични пациенти затоа што му е исполнета квотата, може да се закаже само приватен преглед. Ми спомна дека евентуални промени би имало накај февруари-март ако се промени законот.
Јас да си ја пофалам мојата докторка Емилија Трајковска ...и уше едно презиме имаше , стручна е ,темелна и објаснува супер , а за чекање се чека и кај неа Не е како некои на било кој начин гледа да ти збере пари
Малку покасно ти пишувам ама докторката веќе не е кај Ложанковски.Ќе си отвара нејзина ординација и пиша дека кога се ќе биде спремно она ќе известела.