Зошто? Некоја посебна причина? Имсм пријателки задоволни од Коруновски а и опремата му е понова за разлика од на Личоски
Пишувано е во темата за Коруновски. Одете на пребарувачот и ќе ги прочитате мислењата за него, да не се повторуваме 100 пати.
Dimitar Kalcovski od Medikalix mi go preporazaa kako dobar..Nekoja da ima iskustva? Vi blagodaram mnogu.
Имате ли искуства до д-р Ана Матоска од промедика.... јас се преселив во Скопје не ги знам овде матичните гинеколози, препорачајте ми некој во центар,за водење на комплицирана бременост.....Д-р Бојчева, ординација Ложанковски, промедика.... некојј... ве моламмм
Др.Надица ми ја водеше првата бременост која беше ризична ама за среќа успешна. Супер е, само има премногу пациенти и се чека и на закажано.
И јас одев пред многу години кај нејзе па престана да работи со плави картони еден период и ја сменив.Тогаш немаше никаква приватност се се слушаше во чекална кога зборуваше со пациенти внатре во ординација,сега можда е сменето.А како доктор супер е .
Работи со плави картони,и преместена е со ординација од спротивна страна на фонтана ординацијата и е нова и е супер И јас сум со ризична бременост задоволна сум од неа,се прави за пациентите
Најтопло препорачувам!!!! Жена со големо искуство, прекрасна и достапна во секое време. Нема да згрешиш.