Според мое лично искуство и од Димитров и од Петрова и од Котларова заклучив дека во Ремедика сите се стручни и благодарение на сите нив јас сум скоро 7ми месец бремена. Сите до еден се на место. Пред се го имаат оној однос пациент лекар и достапни 24/7 . Јас сум задоволна
Во право си. И јас сум задоволна. Сум идела во 1 после полноќ и секогаш топ услуга,си ја вршат работата како што и треба. Професионалци.
Извини, како се движат цените кај Сузана Гинековита? Би сакала и матичен да ми биде, првиот преглед приватно го наплаќа или нема врска тоа?
Ако е таа од К Вода, во право си, нема чекање зошто сите пациенти и избегаа. Цел живот ќе и го памтам првиот преглед со вагинално ехо. Ѕвезди броев. Ај тоа на страна, ме уби со хормонски терапии за една циста што сама прска.Па и колку нема понашање женава, жива катастрофа е целата.
Кога останав бремена ,она замина на боледување цела година беше отсутна,инаку со години идев кај неа претходно .
За Ѓорги Николовски од Неуромедика ( од Велес е и во Плодност работи/работел) некој нешто да каже? Anybody? Nobody? Му бев еднаш, фин ми се виде... незнам дали да продолжам...
Јасно. Сигурно и таа ти го препорачала Зоран Мене ептен ми недостигаше на вториот пораѓај, иако и Зоран е супер, нема збор.
Незнам каде да го поставам прашањето ама ај ќе ме упати некоја феминка се надевам вака, сакаме со мм да одиме во newborn, да испитаме спермограм и мене да ме прегледа др, да поразговараме, веќе 9 месеци никако да останам бремена. Прашањето ми е, кај кој гинеколог би ни препорачале да закажеме таму и дали воопшто во newborn да одиме, или можеби др клиника сте позадоволни. Исто така ме интересира дали некои хормонски тестови ќе ни прават одма или само на муабет ќе не примат. Ви благодарам однапред
Фала ви на одговорите. @VDT2906, @Martka, @Emma2, ќе одиме во newborn, да се почне од негде, па понатаму ќе видиме како ќе ни се одвива приказната