Како прво нема комуникација. Зборовите ни со клешта неможеш да и ги извадиш Може е стручна ама ако не ми одговара на прашањата , не фала. Како отсутна и изгубена е, автоматски немам доверба. Плус коментар-дали до 16та недела ќе изгураш, на почеток на бременост, ноу комент! На телефон никогаш не се јавува. Другава матична секогаш ако не на телефон на вибер е достапна. Ако не може во моментот,кога ќе може. Зборувам за Сузана Гинековита
Женски добар гинеколог Битола? Со можност за матичен пошто сакам да се префрлам од кај Лили Настевска. Лош и непрофесионален однос тотално од неа
Од подолу предложената ќе наидеш на уште полош однос . Јас што во принцип важам за ладен тип, кој ретко се расправа со луѓе имам добиено животински нагон да ја задавам таа докторка. Емилија слободно ќе.кажам е најодвратното суштество воопшто, не пак доктор. Уште кога ќе и ги видиш на ѕидот закачени сите дипломи и пофалници ќе ти стане јасно дека таа е самобендисано и исфрустрирано створење. Јас ја менувам во 6ти месец еве, не ја можам повеќе .Мои другарки се задоволни од Славко во уредот, од Бети исто.... Јас меѓу овие ќе барам место некаде. .
Прашањево кое не сум сигурна дали е за тука, но е прилично итно, потребен ми е гинеколог кој запишува матични пациенти без проблем, значи кој нема да ми прави филмови дојди вторник, дојди петок или системот не ни работи, во областа на битола, прилеп, велес може, или скопје кажете ми некој било кој
Би сакала да ве прашам за доктор Филип Исјановски (мислам така беше). Одам на приватно, ама ми треба и матичен. Сакам да ја сменам матичната, овој доктор е замена на докторката кај што одам на приватно која ми ја води бременоста.
Мене ми е матичен, го сменив баш додека бев бремена, ме водеше до крај. Ептен коректен, не замара непотребно и ти кажува сѐ како што е. Најважно е што ни денар не наплаќа како матичен доктор, и секогаш ми е достапен на вибер. Млад е, наша генерација
Фала ти многу. Јас првпат слушнав за него од докторкава кај што одам и не најдов никаде да прочитам искуства и мислења за него.