Vo taftalige, pozadi mlecen. Eve ti lokacija, se nadevam ke se snajdes. Imaat strana na facebook mozes da gi pobaras. Ginekovita Bagdatska 36, (Borka Talevski 68/1), Skopje 1000 https://maps.app.goo.gl/fiWbVFGSjFJFFP2k7
Бев на преглед кај Радица. Ја пишав за матична. Додека траеше прегледот си муабетеше со сестрата,искрено се надевам дека виде тоа што треба да види. Ми наплати 500 за ехо и 500 за пап. Извештај не ми даде,фискална не ми даде...
Site doktori ti se mnogu dobri,jas ja vodam bremenosta kaj Afrodita Stomnarovska i sum prezadovolna od nejze sekogash e dostapna za se shto treba iako sum od gevgelija sekoj mesec odam kaj nejze vo Remedika na pregled,ne samo od nejze cel personal im e esktra moze kosta mnogu ama vredi za site pari sekoj pregled.
Јас ја одбрав др. Елена Петрова со препорака од повеќе жени, бидена сум еднаш на преглед и кај др.Афродита и двете се преедобри. Нежни,смирени, секогаш достапни, мада во Ремедика како што ти одговори предходната Феминка сите се врв.
Јас со сигурност би ти ја препорачала Д-р Радица Бојчева во Центар кај Грчка амбасада, презадоволна сум од докторката, посветува доволно внимание, реална е, одговара на секое прашање и секогаш се труди да го опушти пациентот. Е сега искрено се чека, можеш да чекаш и до 40минути,меѓутоа јас велам секогаш се чека кај добар лекар, кај лекар што секогаш посветува доволно внимание на секој пациент а не гледа само да ги помине пациентите како така. Искрена препорака.
Мислам дека е прва, за секој случај јави се прашај за утре. А секако секој петок е прва така да тоа ти е сигурно.
Мене ми е матична ,и сум задоволна од нејзе многу е приступачна ,секогаш спремна за разговор ,плус еве и во првата и сега во оваа бременост мислењата нејзини и на докторов во систина секогаш ми се поклопуваат .
Јас не сум задоволна од Весна Блажевска. На татко ми му е пријателка и вториот пат кога бев на преглед, дојде нервозна од предавање и буквално се истури врз мене, а само ја прашав за замена на други вагиналетки. Башка сестрата не ми стави печат на упатот за микробиологија што ми направи дополнителен трошок џабе отидов. Сега сакам да ја сменам здравје, би барала по приватните клиники.
Fala ti mnogu, samo ne znam dali ke me primi za maticna da mi bide,bev vcera ,no od ponedelnik e na rabota. Na odmor e