Можеби докторката не греши,добар дијагрностичар ,не можам да тврдам,но прво не знаесе дека сум таму и ја цекам да ме прегледа она искача некоја друга да пречека ,нејзина позната,а јас пред тоа чекам 35 мин,што до тогагаш нер ми се случило во ремедика,и јас станав и имавме мала непријатна ситуација...и ајде влегов јас скринингот траесе 10 мин се на се,,,,не видов никаква слика,толку ми вика јас не грешам и си викам во себе уууу браво за самодовербата ,за разлика од претходните два прегледа кај Петрова што траеа 30 мин и имам слика од вториот скрининг,докторката објаснува на долго и широко,кај Стомнаровска...лошо,имаме избор секој си бира,ама џабе фрлени пари кај нејзе ,ова е сепак мое видување
Препорака од Владата,во Чаир да се упатуваат сите трудници, на гак само високоризични или трудници со корона вирус.
Ве молам за мислење или искуство со др. Ефремов во Ремедика за пораѓај зашто не најдов ништо конкретно во search. Фала
Претходно си била во Ремедика? Јас многу пати имам пишано дека сум премногу задоволна од Котларова. Врв доктор. Иако сите се добри.
Да, таму сум со години кај др. Петрова ама дека она веќе не пораѓа морам кај друг доктор. Лошо мислење не прочитав за ниеден доктор ама најверојатно ќе одам кај др. Ефремовски. Мислам дека сум била кај др. Котларова да ми потврди бременост кога мојава беше на одмор, ако е една помлада докторка. Да, ми остави добар впечаток.
Мене ќе ме пораѓа Афродита од Ремедика цела бременост ми ја води, сега сум на 14ти на трет скрининг кај нејзе,па ќе ми објасни што како ќе треба да одам до крај
Мене ме пораѓаше Ефремовски цезареа, докторот е врв,многу стручен и сум многу задоволна од него и цел тим. Уопште нема да згрешиш ако идеш кај него.