Јас вчера се јавив да закажам за преглед, ми рекоа дека од наредна недела ќе работат само четврток и петок. Инаку вчера поручекта ги добив, наредна недела се прва.
Леле јас се утепав вчера од вртење и се откажав на крај.. а зошо само чет и петок офф.. значи упорна ќе бидам и денес.. фала ти
Само така ми спомна сестрава, дали нешто ради коронава Мораш да си употна, јас срам не срам по повеќе пати им звонам на пола саат дур не ги добијам
POZ Mе интересира дали некој имал искуство/ mislenje , со Јасмина Димитровска Локација: Позади Порта Влае
Јас од скоро одам кај неа, откако го имав спонтаниот, докторката е стварно стручна и си ја разбира работата, ама р премногу ладна, не прави многу муабет, не објаснува многу, многу, што и да ја прашаш ќе ти одговори, точно и прецизно, амаааа.. мене ми е проблем тоа што е ладна и не зазема никаква иницијатива за муабет, брзо прегледува, ехо на брзинка прави, ама ти викам стручна е во тоа што си го работи, се разбира ептен. Твој избор, јас се мислам да ја сменам и да одам кај Филип Исијанов, има многу пофалби за него, не знам зошто, ама кај мене секогаш по пристапни ми се покажале мажите како доктори, отколку жените, во било кој оддел од медицината, јас имам маж како матичен еднаш решив да си го сменам гинекологот, и еве сега...
Мене ми е матичен гинеколог и се сложувам со погорниот коментар дека малку е ладна и не објаснува многу многу освен ако не ја прашуваш. Инаку во целина сум задоволна.
Мене тоа ме нервира, јас сум навикната некој да ми збори, да ме праша како сум, дали ми е се во ред, дали имам проблем, и сл. оваа ништо, буквално, не знам што ќе правам ама се мислам да ја сменам, само поради тоа.
Toa e toa, i mene nekako mnogu mnogu ladna mie, i jas imav spontan abortus 5 mesec, koga idev kaj nea odgovorot nekako ladnokrvno 'Epa dobro zdravje samo, toa se slucuva da si zdrava ti tolku ' , A inace za samo 4 meseci od kako bev kaj nea , so nejzini terapi ostanav bremena
Какви терапии ти даваше? Плус после прв спонтан, не сака други испитувања да правам, доволни биле хормони и микробиолошки брисеви, на брисевитр ми најдоа само кламидија, пиев терапија и тоа е тоа, кај тебе како беше? Каква терапија примаше пред бременост? Иначе, мене ме нервира што е таква ладна, не можам така се вадам од такт, се е добро не р страшно, како одговор, се и е океј, збор не кажува, ако не прашам јас, ни здраво мислам дека нема да каже.
таква е ! и мене ме чуди ама пак сум задоволна, ми даде некои апчиња не ги памтам и плус кломифен 3 пати на ден и останав бремена после бев на контроли беше се ОК , земав бризови у декември и тоа беше ОК после на крај на јануари почна крварење на едмаш ни болки ни ништо и завршив у клиника мораше да абортирам пред аборт ми зема бризови и кламидиа беше позитивен
Здраво мислење за др Јегени од Ремедика? Не можам да најдам мислење по форумов за него..планирам кај него за пораѓање и сакам уште мислења да чујам фала
i jas bev kaj Jegeni dobar e i mnogu pozitiven ama sa rezultat po brz jas personalno imav kaj Dr Jasmina
za potobar efekt jas 2 godini na brag setav mnogu po kinegolozi , prvata godina me a na vtorata ppcnav so ispiti kaj kasmina prv pat idev u maj pocnav so terapi , u septevri veke ostanav bremena
Да ми дадете предлог за матичен гиниколог да ми ја води бременоста , мене ми е пале коруноска ама не сум некако задоволна