Odam kaj nego uste pred prvata bremenost. Koga se borev da ostanam bremena. Uste odam, zadovolna sum. Smiren doktor koj saka da izleze vo presret. PS: Izvinete nemam momentalno makedonska poddrska.
И јас сум многу задоволна од Др Хаџи Лега,одев и во првата бременост после два спонтани и се што ми кажал така испаднало,му верувам многу,смирен е,човечен и во секое време достапен,еве сега и втора бременост одам па ка него,ми ја знае цела историја.
Некоја што и е матична Гинековита да не знае од кога се на одмор? Денес цел ден ѕвонам не ми креваат никој
Од денес се на одмор,цела недела се враќаат следниот понеделник Нејзина замена е Вероника Кокоромановска тел.023 178 000
Дали некој го знае работното време на Сузана Костовска(гинековита) Поточно за вторник и четврток ме интересира од колку почнува со работа
Немам воопшто добро мислење. Два пати го начекавме дежурен кога одев навечер на цтг и не го ни погледнуваше, само се потпишуваше и чао пријатно.
Здраво, дали некоја од вас оди во Коруновски- ординацијата. Јас бев таму ама се јавував да закажам преглед ми кажаа дека др. Бошковски веќе не е кај нив, во Санте Плус отишол. Па дајте предлог кај кого од таму да сее оди, имаат нова докторка не знаам која ее таа. Или доколку имате предлог за некој што работи со фондот во Центар или К. Вода да ми предложите. ФАЛА
@Emotional123 јас одам кај Снежана и не сум задоволна. На сите блиски мои кажувам и никој не ми верува. Мислат дека претерувам. Првиот преглед за утврдување на бременост океј беше, 5 недела нема што да се види ама секој нареден преглед јас се нервирам. Еве денес влегов 14 недела, секој преглед и е само колку да помине. Не сум пријавена здравствено и нонстоп ми вика како се е скапо, мора да сум се пријавела. Јас и кажувам не е проблем, ќе си платам приватно а таа ми одложи брисеви. Крвна слика немам воопшто направено. За приска ми кажа дека не е задолжително. Само фолна киселина пијам а се мислам дека и друго досега требаше да ми даде. Скринингот траеше помалку од 5 минути, ми вика бебето е во ред штом немате никој во ваша фамилија или на партнерот со даунов синдром. Буквално нозете ги имаше наместено за да се види полот бебето, беше размрдано и не сакаше ни да се потруди да ми каже. И бидејќи се на одмор ми закажа после еден месец а јас ќе се шекнам до тогаш Не знам дали преувеличувам или јас сакам доктор што ќе ми посвети повеќе внимание, да си ја сака работата што ја работи пред се.
Јас ради нејзе две бремености ги изгубив чисто ја чувам за папирологија не си единствена со неубаво искуство со нејзе затоа и си одам приватно ако не одвоев финансии за приватно јас никогаш немаше да стигнам до 8ми месец