Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    ^
    Јас одам во ординација Ложанковски поточно кај д-р Лолита Грковска. Задоволна сум од неа матична ми е таа. Супер е, ем знае да направи муабет ем си ја знае работата.

2. Jeny

Jeny Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    230
    Јас кога бев кај нејзе за отчукување на срцето само на екранот го гледаше, не ми даде да го слушнам а читам тука кажувате и дека сте ги слушнале. Не знам, можеби понатаму ќе го чујам. Инаку вака има добар пристап, гледа да не те клука многу со апчиња, го дава само она што е неопходно што посебно ми се допаѓа кај нејзе и отворена е и објаснува.

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.635
    Допаѓања:
    38.155
    Докторот не прима матични пациенти. Пополнета му е листата.

4. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    и јас сум кај неа и сум пре пре задоволна,срце е неам зборови

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  5. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.912
    Допаѓања:
    36.752
    Ми треба совет од вас за матичен гинеколог? Кој би го препорачале вие, по можност во околината на Аеродром и Ново Лисиче? Битно ми е да е посветен и одговорен и да работи со сини картони.
    Ви благодарам :)

На Филотеа му/ѝ се допаѓа ова.
  6. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983

Катастрофа е тој таканаречен ,, доктор,, убаво што си го пријавила бев два пат кај него и мене ми зема 150 денари за ехото а отидов на преглед затоа што имав многу малку крваренје за време на мензис и он ми вели се е во ред не се секирај тоа ти било овулација немаш добиено и јас целата :^) и одма излегов и си закажав приватно кај што си одев цело време .. сега ми е матичен Тасе Цветановски мислам дека така се викаше и немам потреба да одам кај Битуљану да си земам картон :puke:

7. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Девојки размислете два пати за да одите кај др Еклер во прилеп, кој живее тука ја знае нејзе. Прави многу големи грешки. Лани ми рече дека сум вонматерично останато, и психички ме поремети, ме спремаше за да умрам ако во случај не сум пошла да лежам на болница. Ме умре луѓе!!!
    Вчера бев кај друга докторка ги гледаше снимките и вика како видела вонматерично кога јас не сум била воопшто бремена.
    Девојка има абортирано заради нејЗе, и рекла десното раче и ноже биле кратки а скопје и рекле дека немало врска и дека бебето било свиткано.
    Талент за уништување на туѓи животи :devil:

8. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    290
    A kaj koja odis sega? Te prasuvam bidejki sum od prilep i ne odam kaj ekler kako site moi ostanati prijatelki.

9. medodedo

medodedo Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    2
    здраво на сите има ли некој искуство со клементина кузеска од систина

10. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Сега одам кај мимоза и таму ќе останам. Нема да згрешиш верувај ми
    Подобро ќе платам повеќе пари отколку за без пари и да ми дава погрешни дијагнози.
    Кај мимоза чекање нема се си има свој ред. Некни појдов на незакажано и чекав само пола сат, имаше 2 пред мене а една беше внатре. Работи од 8 до 12 и од 5 до 8 или 9.

11. kostadinka24

kostadinka24 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    290
    и јас одам кај неа ;) сега засега е супер.

12. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Да ве прашам колку чини прегледот кај Др.Ложанковски (пап, ехо и брисеви). Дали некој од таа ПЗУ има слободни места за нови пациенти..? фала на одговор..

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ехо 500, рутинско ехо 300, вагинално 250, пап 250, а за брисевите не се сеќавам точно... дали од 350 до 700 беа, па имаше разлика кои како и колку брисеви-незнам точно.Па дали они да носат или ти....имаше некоја финта ама не ми текнува.

14. bile1986

bile1986 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    186
    Девојко ај препорачајте ми добар гиниколог во Битола кој прима уште за матичен?

15. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    782
    во битола како да има недостиг од гинеколози никој вејке не пиши за матичен и јас сум моменталмо без матичен иако сум бемена 31 недела и сега ке одам кај тони понеделник ми рече дека ке ми се пиши
    тој е многу добар доктор а пред се човек јас само се двоумев заради што ординацијата е на др русе ама немам друг избор
    па ти го препорачувам еве и тебе ако сакаш
    :) :) :)

16. medodedo

medodedo Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    2
    Dali ima nekoj iskustvo so dr.Klementina Kuzeska od sistina ve molam za brz odgovor nesto ne mi vleva bas doverba

17. Azzra

Azzra Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2013
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    61
    Мирјана во бизнис центарот прима се живо, ама кај неа само во краен случај ако не најдиш на др место, ако најдиш оди на друго,како лекар - арогантна е :)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Коментар за Снежана Георгиевска од ГАК?

19. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    И јас бев кај Надица, ПАП е 500 ден, и ЕХО е 500 ден. За тие микро брисеви мислам дека беше 2 500 ден.
    Околу 3 000 ден ќе те фати брисеви и ПАП.
    Инаку мене ми правеше само ПАП и ЕХО и на ПАП -от покажа кандида.
    Според симптомиве може кандида имаш. Оди направи си ПАП за неколку дена ќе имаш резултати и ќе ти каже дали треба дополнително брисеви да правиш. :)

Инаку ми треба гинеколог што работи со сини картони во Скопје да ми препорачате?
    Ми треба матичен гинеколог ама не сакам кај било кој туку некој што си е специјалист во областа.
    Дали таа Лолита Грковска што ја спомнувате прима матични пациенти?
    И каде точно се наоѓа ординацијата? :tmi:

20. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Јас воопшто немам убаво искуство со неа. Ми беше матична долго време блиску ми беше. Но секогаш кога е лошо расположена е дрска, безобразна и ги омаловажува пациентките. Стара сум била, што сум чекала за дете, дебела, еднаш дури и глупава ме нарече, ми пукна последниот пат филмот и ја сменив.