Женски хелпп... Нареден понеделник требаше да одам на преглед, но денес ми кажаа дека матичната ми е позитивна на корона, а неможам да чекам толку долг период за повторно да почни со работа, тоа ќе биди веројатно по 3 недели, 1 месец... Па кој доктор би ми го препорачале од Болница Плодност? И која е цената за ехо отприлика да не знае некоја од вас
Јас сум задоволна. Втора бременост ми води моментално. Секогаш детално прегледува, посветува доста внимание.
И јас сум кај неа,супер ми е. Сепак си бремена?Ти имаше проблем со таа за тест во лабораторија некоја нели? Со лесно
Јас сум кај неа 6год. и првата бременост супер кај неа ,и оваа сега. Прекрасна жена Да не беше она незнам дали и првото ќе успеев да го доносам до 33 г.н.
Јас прв патбев кај неа и ми беше многу чудна, не сакаше да ми објасни зошто резултатите ми се повисоки од што треба, ми изгледаше како да сака да ме откачи за брзо. Па сакав да видам дали може не и бил денот или сум баксуз да наидувам на вакви
И јас од докторот Коруновски не сум задоволна,ама од таа Снеже или како е беше името сум презадоволна,имав кандида албиканс жената ме излечи тотално, ме спаси. Кај Коруновски еднаш влегов за пап да правам и многу беше груб а му кажав дека сум осетлива и после ме боли и како за инат ме пукна и пак се лечев со вагиналетки по прегледот. Браво за тебе што си го средила,не му е прв пат.
Не, во право си за тоа. Јас имам ептем лошо искуство со неа заради баш истото. Така што, двајца баксузи ќе излеземе на крај наспроти куп задоволни Сега барам друг матичен кој е подостапен, повнимателен и подобар дијагностичар. Дајте предлози пошто кај и да е ќе треба да одам на прв преглед после пораѓај.
Ако си од ск јас би ти ја препорачала др.Марија Коцева кај Ложанковски ептен е супер докторката професјонална внимателна и достапна за било што мене ми е матична
Мое лично искуство. Не ти треба матичен. Мислам дека од што имаат премногу пациенти ни внимание обрнуваат ни па сакаат да ти објаснат некои работи што лично те интересираат и те засегаат. Подобро плати 2500 денари. Оди на специјалист. Во приватна бидејќи на гак не примаат пациент кој е полн прашалници. А матичниот си го користам за боледување и тек тик некој рецепт.
Пишував неќни во другата тема, женава ми е крајно неуротична. И мене ми ја водеше втората бременост, ја избрав неа токму поради препораките, ама од прва ми беше чудна, колку пати и сум поплачела од неа, знаеше и да ме испаничи безвеза додека бев бремена, не е заинтересирана воопшто, како и се погоди ден, а обично е исфрустрирана и живчана. Разбирам дека се презапослени, имаат многу пациенти и се, ама она и по карактерот е таква и ми влијае ужасно. Немам препорака, и јас сум во потрага...
Приметив. На наредна контрола беше супер расположна. Ама па на многу места не примаат нпви пациентки, а мене со бременоста не ми се чека...
И мене ми е матична, 7ми месец го терам, вкупно 4 пати имам отидено кај нејзе. Првиот пат за утврдување бременост, ептен беше фина. Втор пат, со крварење, ме испаничи ко никој, и згора на све ме остаи на сред зборење и си искочи на тоа терасата нај дрско. Третиот пат отидов за брисеви, ај ми напраи и ехо, коа запна плацентата ти е чудна, ми даде дијагноза ни мање ни више плацента превиа. Испадна дека нема везе нормално,џабе се нервирав. Е последниов пат толку беше фина детална и мила, да ти е мерак на контрола да отидеш. Буквално како ке ја фатат будалите, така ке ја начекаш. Среќа сестрата и е ептен фина и услужлива, па затоа уште не сум ја сменила.
Џабе сестрата што е фина кога докторката што треба да види дали е добро да даде дијагноза,терапија не ја бива
Јас немам проблем со неа.6 год.ми е матична и секогаш коректна.Таа ми ја водеше првата бременост благодарение на неа бебе иако се роди пред време се беше ок,многу ми помогна во бременоста.Еве сега втора бременост исто се ок,не сум ја начекала вака да вика ,да ме паничи јас сум задоволна и кога сум на преглед и кога ќе побарам совет телефонски