На сите со најдобра намера би ви препорачала доктор како што се докторите од Плодност во Битола...Значи толкава посветеност и толкава грижа кон пациентите не сум видела..и јас најпрво се двоумев што како и кога ми ги препорачаа сите повеќе не стануваше збор за никакви дилеми.....Здравје боже таму и ќе се породам па ќе ви споделам искуства секако...
Јас веќе некое време сум со др.Кристинка Пајаковска и сум презадоволна. Имаме одлична комуникација, покажува разбирање и имам потполна доверба во неа на секој би му ја препорачала...
Во Ремедика одев кај д-р Адамова, пре-пре задоволна сум, а може ли некој да ми каже нешто за д-р Викторија Јовановска од државна .Однапред благодарам,позззз
Стварно во Битола има недостиг од добри гинеколози посебно во држната....Јас одам во Плодност и стварно сите се супер и презадоволна сум па пробајте кај нив кој и да е нема да згрешите......
јас цела бременост ја следев во плодност кај обедниковски и занего имам само пофални зборови камо сите доктори да беја како него
Точно убавка значи цел тим од Плодност се перфектни, јас од клиничката болница имам прелошо искуство и недај боже да се падни кај нив в раце, вака барем знам супер нега, професионалност, љубезност и се што треба го имаат тие
јас само бременоста ја следев во плодност а се породив на болница и не можам да се пожалам стварно си поминав добро врска ми беше само докторот што ме породи а одкако ме породи не ме ни виде повејке и послем тоа сум задоволна од сестрите што идеја да не советувааат како да ги доеиме малите и све друго и стварно беја стрпливи и ни одговараја на секое прашање и кога да ги повикавме идеја одма што и да ни затребаше така да не жалам ни малку што се породив на државна ама сега за прегледи на бебчето се катастрофа подобро оди плати 700 денари во плодност кај маргарита одколку во детско на болница да го носиш жива катастрофа се
За тоа си ептен во право....Другарка ми го носи бебчето ка Др.Маргарита и е презадоволна, а за на болница да не пајме муабет условите се катастофални како и односот на докторите а посебно на сестрите, кога е во прашање здравје никој не гледа ни пари ни ништо битна е услугата и односот кон тебе и детето, ќе си скратиш од друго нешто небитно па и не се кој знај колку многу пари просечно е....
Феминки што би кажале за Димитар Калчoвски од ГАК,млад доктор никаде не сум прочитала коментари за него
Девојки ве молам за ваше искуство и мислење за доктор гиниколог во Систина,сакам да одам на преглед таму....многу би ми помогнала ваша информација...поздрав
Ти ги препорачувам следниве Митко Ивановски,после Златко Палчевски и Павле Димчев ама Димчев мислам дека е само за бремени жени проверува аномалии кај срце работа на срце и други аномалии на плод стручњак е за тие работи,јас бев кај него за бебето пред 2 недели на контрола, исто кај Палчевски идев на прегледи и хормони испитував тоа пред да останам бремена супер е многу спремен и позитивен за Ивановски имам исто слушано многу добри работи од мои блиски така да еве ти избор се надевам ти помогнав поздравче
Јас неколку пати го имам препорачано Павле Димчев, и тебе искрено ти го препорачувам. Он ме породи со првото уште додека работеше во чаир, фатастичен лекар, многу стручен и многу спремен.
joy extra ке поминеш незнаеш колку е позитивен и колку е срцка јас како што бев исплашена од државна како ме опушти ме развесели,и јас сум негде почеток на мај кај него за преглед за бебчо за срцето тој исто е битен преглед се прави од 20 до 22 недела така да уживај не му ја мисли во вистински раце си
Da I jas naredna nedela vleguvam vo 22 nedela I ke odam.za srceto da vidime dali dobro se razviva .Dali znaes kolku zema za pregled?Mislam 3000 den ama ne sum sigurna