1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Daci07

Daci07 Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    21
    На сите со најдобра намера би ви препорачала доктор како што се докторите од Плодност во Битола...Значи толкава посветеност и толкава грижа кон пациентите не сум видела..и јас најпрво се двоумев што како и кога ми ги препорачаа сите повеќе не стануваше збор за никакви дилеми.....Здравје боже таму и ќе се породам па ќе ви споделам искуства секако... :inlove:

2. StEfAnIjA-84

StEfAnIjA-84 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2013
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    33

Јас веќе некое време сум со др.Кристинка Пајаковска и сум презадоволна. Имаме одлична комуникација, покажува разбирање и имам потполна доверба во неа :D на секој би му ја препорачала... :)

3. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    Doktot Lili -super e , mi otkri duri i nesto sto ne e vo nejzin domen,pozdrav

4. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    Во Ремедика одев кај д-р Адамова, пре-пре задоволна сум, а може ли некој да ми каже нешто за д-р Викторија Јовановска од државна .Однапред благодарам,позззз

5. Mamicka123

Mamicka123 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Стварно во Битола има недостиг од добри гинеколози посебно во држната....Јас одам во Плодност и стварно сите се супер и презадоволна сум па пробајте кај нив кој и да е нема да згрешите...... :)

6. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    762
    јас цела бременост ја следев во плодност кај обедниковски и занего имам само пофални зборови камо сите доктори да беја како него

На kostadinka24 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.769
    Допаѓања:
    324.640
    Adamova neli raboti vo sistina?Ili dve doktorki se so isto prezime? :)

8. Mamicka123

Mamicka123 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Точно убавка значи цел тим од Плодност се перфектни, јас од клиничката болница имам прелошо искуство и недај боже да се падни кај нив в раце, вака барем знам супер нега, професионалност, љубезност и се што треба го имаат тие :)

9. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    762
    јас само бременоста ја следев во плодност а се породив на болница и не можам да се пожалам стварно си поминав добро врска ми беше само докторот што ме породи а одкако ме породи не ме ни виде повејке
    и послем тоа сум задоволна од сестрите што идеја да не советувааат како да ги доеиме малите и све друго и стварно беја стрпливи и ни одговараја на секое прашање и кога да ги повикавме идеја одма што и да ни затребаше така да не жалам ни малку што се породив на државна ама сега за прегледи на бебчето се катастрофа подобро оди плати 700 денари во плодност кај маргарита одколку во детско на болница да го носиш :@ жива катастрофа се

10. Mamicka123

Mamicka123 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    За тоа си ептен во право....Другарка ми го носи бебчето ка Др.Маргарита и е презадоволна, а за на болница да не пајме муабет условите се катастофални како и односот на докторите а посебно на сестрите, кога е во прашање здравје никој не гледа ни пари ни ништо битна е услугата и односот кон тебе и детето, ќе си скратиш од друго нешто небитно па и не се кој знај колку многу пари просечно е.... ;)

11. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Феминки што би кажале за Димитар Калчoвски од ГАК,млад доктор никаде не сум прочитала коментари за него :)

12. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    Дали има некој што му е матична Александра Еклер од Прилеп сакам да прашам нешто?

13. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    Девојки ве молам за ваше искуство и мислење за доктор гиниколог во Систина,сакам да одам на преглед таму....многу би ми помогнала ваша информација...поздрав

14. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Ти ги препорачувам следниве Митко Ивановски,после Златко Палчевски и Павле Димчев ама Димчев мислам дека е само за бремени жени проверува аномалии кај срце работа на срце и други аномалии на плод стручњак е за тие работи,јас бев кај него за бебето пред 2 недели на контрола, исто кај Палчевски идев на прегледи и хормони испитував тоа пред да останам бремена супер е многу спремен и позитивен за Ивановски имам исто слушано многу добри работи од мои блиски така да еве ти избор се надевам ти помогнав поздравче ;)

На mice83 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Јас неколку пати го имам препорачано Павле Димчев, и тебе искрено ти го препорачувам. Он ме породи со првото уште додека работеше во чаир, фатастичен лекар, многу стручен и многу спремен.

На mice83 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. verba

verba Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    198
    Dr Petrovska/Dr Badzakov.

17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.769
    Допаѓања:
    324.640
    vo vtornik i jas zakazav kaj dimcev se nadevam dobro ke pominam.Slusam samo pofalni zborovi za nego

18. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    joy extra ке поминеш незнаеш колку е позитивен и колку е срцка јас како што бев исплашена од државна како ме опушти ме развесели,и јас сум негде почеток на мај кај него за преглед за бебчо за срцето тој исто е битен преглед се прави од 20 до 22 недела така да уживај не му ја мисли во вистински раце си :)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.769
    Допаѓања:
    324.640
    Da I jas naredna nedela vleguvam vo 22 nedela I ke odam.za srceto da vidime dali dobro se razviva .Dali znaes kolku zema za pregled?Mislam 3000 den ama ne sum sigurna

20. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    мислам дека 2000 зема толку платив и за скрининг за 4 д повеќе не би требало ;)