Здраво. Има ли некој гинеколог што дава консултации по телефон или онлаин? По можност од приватните клиники..? Некој искуство?
Сакам да се префрлам кај д-р Никола Личоски. Ме интересира дали прегледот се наплаќа кај него и дали е по комерција? Мојов не само што наплаќа кога ќе се фатам за квака, туку збеснат е со и комерцијалистиве.
Здраво сакам да прашам дали имате искуство со гинеколог од Систина Скопје? Од кој сте задоволен? Прв пат сакам да закажам за гинеколошки преглед во Систина оа незнам кај кој. Ви благодарам.
Па јас од тие што ги знам иванов ми е најок, Димчев и петров за скрининзи, сарџо и баџаков за зафати, кај палчевски хсг проодност. Ете од моето искуство, сакаш за бременост да ти прати
Помеѓу Д-р Татјана Гуржанова од Newborn clinik и Д-р Душко Филиповски од поликлиника Букурешт? Читав низ форумот за многу гинеколози вие што имате искуство од овие два доктори ве молам мислење. Ми треба помош каде да одам за гинеколошки преглед?
Во new born clinic imaat i ginekolog, t.e ginekoloski pregledi? Jas mislev samo za invitro e, gledam idat dosta od Kosovo/Tetovo tuka
Има и прегледи, консултации, скрининзи во бременост... имаат ценовник на веб страната можете да видите кои услуги ги имаат.
Zdravo Sakam da se prefrlam kaj Dr.Marija Koceva Dali prima pacienti, i ako moze broj na koj treba da zakazam Fala
Здраво, ве молам за мислење за др. Радица Бојчева и др. Сузана Костовска "Гинековита". Сакам да сменам матичен гинеколог, но сакам да е некој што работи со сини картони (а да не е во клиникиве наши). Најбитни ми се стручноста, хигиената и да имаат современи апарати. (Не мора да се насмеани и муабетчии хаха) Да не е некоја подрумска амбуланта
Бојчева- ужас. Освен ако не ти се лежи со отворен спекулум во тебе, пошто и sвонеше тел и крена да напраи муабет.