Аууу не си требала да дозволиш, каква докторка е таа зарем не е свесна дека и тебе и самата таа се става во ризик за некаква инфекција. Смени ја.
Кога го става кондомот со рака е секако она не те допира, а кога го вади зема ракавица и го фрла кондомот
И кондомот треба со ракавици да го става. Искоментирав зошто жената пишала дека докторката и правела вагинално ехо без ракавици.
Здраво, јас сум презадоволна од докторот. Ми ја води бременоста, патолошка сум. Секогаш е достапен, било да е на одмор, да не е на смена. Доста е смирен, не зборува премногу,кажува што е потребно. Скрининзите ги правев кај др. Димчев, првиот и кај др.Петровска вториот. За пораѓај немам искуство.
А за скрининзите Иванов те прати кај Димчев и Петровска или сама си одбра? Зашто читам по форумов сите го преферираат Димчев, па ме интересира дали и другиве гинеколози ги испраќаат трудниците кај него или скроз ти оставаат на избор ти кај кој сакаш.
Оставаат на тебе, мој избор беше Димчев. Јас крварев и повраќав до дехидрација, поради одлични искуства бев кај него. А матичната ми ги препорача нив двајца за скрининзи.
Мене ме породи Иванов. Бременоста ја водев кај Димчев ама беше на одмор кога дојде време за пораѓај и ме прати кај Иванов. Јас сум задоволна од докторот. Здравје за второ секако планирам тој да ме води.
Дали некој е кај Радица Бојчева и успеал да ги добие некако на телефон? еднито број е исклучен цела недела, а на другите два што ги имам фала богу не крева никој.
Имав 2 спонтани абортуси и сега одговор и чаре ќе барам по приватните болници. Ве молам за мислење и искуства за следниве доктори (колку што разбрав, важат за едни од подобрите) 1.Слободан Лазаревски 2.Владимир Трајковски 3.Зоранчо Петановски 4.Димитров Глигор 5.Слободан Дракулевски
Се е и јас имав и сега сум 3 пат. Од овие јас ти препорачувам лазсревски, ама сепак и трансфузиолошки испитувсња. Кај мене се најде решение. Најважно е дека остануваш трудна. Имаш ли испитано генетски мутации
Јас бев кај Дракулевски за друга ситуација во бременоста, опуштен и реален ти ја кажува ситуацијата како што е, но исто испитај мутации како што спомна ivani по горе.
Да, лани испитував, ама искочи 2/3 работи не ми испитале, изгледа немале моментално реагенси, па ќе ги повторам ...
Мили мои едно прашање дали кај др. Марија Коцева Ложанковски примаат пациенти како матичен доктор и дали работат со плави картони и дали работи докторката во смени?