Dali ima nekoja mamicka porodena vo ohrid? Da spodeli iskustvo so koj doktor se poragala i dali trebaat vrski za epiduralna?
Само проф. Димитров во Ремедика, според мене специјалист за хистеро-лапароскопија. Јас кај него правев и само пофални зборови.
Мене д-р Јасмина ми е матична. Презадоволна сум, многу е фина, трпеливо објаснува сè, на вибер секогаш ми враќа за совети и консултации, мене лично ептен ми се погоди.
барав и јас што примаат нови пациенти ама слабо сега со одмориве повеќето ми кажаа од септември. Иначе за центар примаат и во промедика
Од докторите што се на гак, дали знаете кои прават дијагностичка и оперативна хистероскопија? И кои би ги препорачале, еве освен Тофоски, дека до него тешко се доаѓа.
Јас одам кај д-р Јасмина, многу сум задоволна и од пристапот и услужноста. Многу е љубезна и објаснува се што те интересира. Е сега јас не сум имала некои сериозни проблеми за да знам како ги води тие, ама за редовни прегледи, испитувања, терапии за "полесни" инфекции секогаш ми погодила се како што треба.
Здраво. Кој доктор би ми го препорачале за водење на бременост од промедика. Ана матоска или лидија черепналковска. Поздрав
Здраво, мене матична ми е Ана Матовска, 35 недела сум и сум задоволна. Достапни се секогаш и на телефон и за итен преглед, никогаш не сум чекала. На патолошка бев, секогаш навремени со информации во врска со боледувањето без да потсетувам и вртам. Веќе 4 години ми е матична.