Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. LazaLaza

LazaLaza Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2020
    Пораки:
    1.197
    Допаѓања:
    8.762
    По мојава евиденција треба да е втора (освен ако се смениле нешто по одморот)

На VDT2906 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ivana--aerodrom

ivana--aerodrom Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    1.039
    Втора смена е оваа недела.

На VDT2906 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.086
    Кајо сте задоволни кај Коруноски од д-р. Павлина и д-р. Милена за водење бременост?
    Мене матична ми е Павлина, но првиот преглед ми беше кај Милена, ама некако како набрзина да ме откачи, не се чувствувам задоволно во односот на објаснување, иако искрено не знам ни што повеќе би ми кажала, но едноставно излегов како збунета. За вториот се надевам Павлина ќе биде слободна да ме прегледа.

4. Watermellon

Watermellon Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2021
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    15
    Снежана Миленкова каде поточно се наоѓа во Аеродром?

5. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    306
    Реонски центар, позади ПСС и Лиса ќе му дојде, во новите згради

На Watermellon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Watermellon

Watermellon Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2021
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    15
    Благодарам

На viva.la.vida му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.004
    Допаѓања:
    40.314
    Черепналковска е супер само мислам не работи со фонд. Мене ме водеше приварно, а за упати одев кај мојот матичен.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Zibiribi

Zibiribi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    147
    Zdravo, dali nekoj ima broj od tanja hadzievska od idadija, zamena e na nadica od mama. Mobilen ako ima nekoja, na brojot od ordinacija nikoj ne kreva

9. AneSk

AneSk Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    1.187
    Јас бев кај нив за 4 д да ми направат, двете млади докторки дојдоа НЕ можеа да ми направат. Милена и Ива мислам дека се викаа, не ми е јасно како Не можеа да направат, првин проба едната па стана, седна другата... Врти врти со тоа стапчето од ехото И на крај се откажав. Денеска бев за пап кај Коруновски примиле некоја млада сестра бар за мене нова е, однос никаков дрска безобразна. Докторот Коруновски треба малку да поработи на односот на вработените, на ништо не личи таков пристап и однос на таа сестра.

На pamelche и BelataMasai им се допаѓа ова.
  10. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    1.565
    И павлина е иста се набрзина, јас одев таму кај Бошковски од кога он замина некако еден не се погоди. А највеќе внимание ми има таа Ива посветено ама па она е прилично нова

На pamelche и BelataMasai им се допаѓа ова.
  11. Алек***

Алек*** Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    2.217
    Па не би рекла дека е професионалец. Не може на професионалец да му се случи, да има полип во матката, а да ме убедува дека сум бремена и да не го види полипот. И згора на се ме упатува на проверка преку крв. Таква дрскост и ароганција откако и го однесов резултатот... И на крај полипот си порасна како портокал па морав да завршам со киретажа. Целиот тим кај Коруновски се катастрофа. Почнувајќи од сестрите завршувајќи до докторите. Сестрите толку арогантни како дома да им влегуваш. Милена и Ива се гледа дека не се стручни вака од ракав лупаат дијагнози, за се едно нешто се допрашуваат до Павлина. Кај неа гужва колку сакаш и гледа онака само да те помине.

На AneSk, Brpbrp, tina2018 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Ivancula123

Ivancula123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    73
    Iskustvo na gak so doktor marjan stojoski?

13. AneSk

AneSk Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    1.187
    Додека беше докторот Коруновски може имаше некој ред ама сега неможе така да се каже.
    Две докторки да стојат до тебе и да неможат да направат едно 4Д плус го плаќаш 1000 денари незнам што да кажам... Може ќе научат имаат пациенти да вежбаат.
    Ама за сестрите што работат таму плус тоа е приватна ординација таков однос ни на клиника не се доживува. Безобразни, арогантни, невоспитани, без култура на однесување па ние таму не одиме од што немаме што да правиме во животот од мака од проблеми одиме, кај наплаќаат се приватно врз грбот и маката на пациентите па уште таков однос катастрофа.

На Brpbrp, Nadja_22, BelataMasai и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Алек***

Алек*** Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    2.217
    Се согласувам потполно,а на сестрите да не им речеш дека ти треба упат за некое испитување одма уште не видела нема термин. Никогаш не се случило да влезеш на закажаниот термин. Обавезно се чека пола саат и повеќе...

На AneSk и tina2018 им се допаѓа ова.
  15. BelataMasai

BelataMasai Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2019
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    1.082
    Го делам потполно твоето мислење.
    Сестрите се ужасни чиниш повеќе од доктори се.
    Мене исто ми пречи што нема приватност гласно се збори на пулт се вика секој што е во чекслна има да ти ја разбере цела историја.
    За неукоста на Ива не коментирам(facepalm)
    Со другата немам искуство.
    Павлина се шлепа на презимето што го носи.

На AneSk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.086
    Ви благодарам.
    Вториот пат пак Милена ме прегледа, иако имав термин закажан за кај Павлина, но ми рекоа имало 5 пред мене кои ќе мора да ги чекам па влегов кај Милена. До душа, вториот пат убаво ми објасни се што ја прашав, па си викам наредните кај неа да си ги закажувам.
    А се мислев Павлина да не е далеку постручна па толку гужва кај неа.
    Препорака за друг матичен за водење на нормална бременост, во Карпош/Ѓорче?

На Zibiribi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    16.779
    Дали некоја има искуство кај Др. Билјана кај Ложанковски ?

18. Zibiribi

Zibiribi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    147
    Nadica Geroska od Mama vo park najtopla preporaka zenata e dusa. Strucna e i prijatna, rabotat so fond. Mene mi na vodi bremenosta, si ja znae rabotata, a sum bila kaj doktori sto licencata i diplomata moze da im posluzi za nesto drugo

На LoLa♡ и pamelche им се допаѓа ова.
  19. Zibiribi

Zibiribi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    147
    Za biljana konkretno neznam, ama kaj lozankovski mn loso iskustvo. Navodno ne sum imala zdravstveno osiguruvanje, a neli koga ti se prekinuva raboten odnos ednas ides da se prijavis kako nevraboten i si imas zdravstveno celo vreme, e jas ne go znaev toa, gi prasav da proverat dali imam zdravstveno-nemav, i pap brisevi kontrola i hpv tipizacija trebase da platam se privatno okolu 10.000???? Se dogovoriv so sestrata da platam na rati, plativ 3000, i posle toa doznav deka sum imala zdravstveno, i ovie ne me ni pobaraa za drugite pari da gi doplatam…

20. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    16.779
    Јас кога идев таму беше уште Радица, па она се оддели. И сега другарка мн е задоволна од кај Билјана, после 2 ипол год маткања остана бремена, и уште една особа за кои знам дека со идењето кај неа имале најубави резултати.
    Затоа сакав да соберам мислења и од вас овде , дали некоја била.