Dr. Slobodan Drakulevski, iskusen doktor pogotovo so visokorizicni bremenosti, strucen i za normalna bremenost, sekako
Здраво женски, ќе можи да ми кажите предлог гинеколог за абортус но во поодмината бременост во Систина или Чаир?
Побрзај, зашто до 12 е дозволено после процедурата е комплицирана, во Чаир нема да се нафатат, само систина
Здраво женски, кажете ми мислење за доктор од плодност, кој е најдобар според вашето искуство.Благодарам
Zdravo devojki, da mi kazete mislenja i iskustvo so doktor Jakim Dimitrov od ginekoloshka ordinacija "Jasmina" ?
Здраво, Дали може да ми препорачате гинеколог којшто се замара вистински за пациентите? Конкретно барам гинеколог што би водел бременост, после 1 предвремено породување(со загубено бебе) и една вонматерична бременост? Навистина сум во потрага по некој што би ми помогнал во наредна бременост со оглед на тоа дека имам и антифосфолипиден синдром и терапија со Plaquenil.
Remedika Jovan Efremov....dosta imam slushano pozitivni zborovi za doktorov a jas lichno ne sum bila za da ti spodelam moe iskustvo.
Гордана Петровска Систина, она мене ме водеше со лупусот жената прави и скрининзи и води екстремно ризични бремености и ептен се замара за пациенти. @Tiny Love
Нема да згрешите. Мене ме породи Др. Палчевски пред скоро 3 месеци (близначка бременост) и само пофални зборови имам за него.