Гинеколози

Discussion in 'Бременост' started by bebaa, Oct 19, 2012.

1. Hijabigurll

Hijabigurll Популарен член

Ете така.. неможете да замислите како сум ја напуштила болницата со солзи ;( Јас го барав Тофоски ама ми рекоа дека не е таму бидејќи од амбуланта долу ми рекоа него да го барам ама не беше таму:( Ти посакувам многу среќа со убаво и со лесно :l:

Suze18992 likes this.
  2. Melek 36

Melek 36 Популарен член

Прекрасен доктор .Јас правев кај него лапараскопија и хистероскопија .Нема да погрешиш ако одиш кај него

Verce28 and Hijabigurll like this.
  3. Hijabigurll

Hijabigurll Популарен член

Фала многу на одговорот читав на форумов многу позитивни мислења за него:) и една членка исто така ми пиша дека докторот е супер.

4. myau

myau Истакнат член

Дали некој знае каде е сега др. Божидар Бошковски? Беше во санте плус и во некоја амбуланта во шутооризари. Сега веќе не е во санте. Дали знаете каде е?

5. Suze18992

Suze18992 Популарен член

Boskovski e vo ambulanta vo Suto orizari uste

6. myau

myau Истакнат член

A osven vo ambulantata dali e negde na privatno? Vo amnilantata raboti kako maticen kolku sto znam... a mene ne mi odgovara da mi e maticen zosto mine predaleku

Снегулк@23 likes this.
  7. Suze18992

Suze18992 Популарен член

Kolku sto znam ne ke ti pisam broj vo poraka javi se prasaj za sigurno

8. V.N.

V.N. Популарен член

Лејдис да прашам да не знае некоја од вас д-р Марија Коцева од Ложанковски дали оди уште на работа или е веќе на породилно отидена? Ако оди која смена е денес, ако не кој е замена?

9. ariel30

ariel30 Истакнат член

Бременост немам таму водено, ама ме породи со првото во Санте. Жената е професионалец. Само најдобри зборови и пофалби, јас отидов за адамова таму, па беше зафатена и бидејки имав болки дојде Оливера. По првиот преглед и реков не прифакам никој друг да ме порага освен ти. Топло ја препорачувам

Madrugada and Marsic like this.
  10. Angella7

Angella7 Истакнат член

Некоја што води бременост кај др.Снежана - Коруновски 2 во Ново лисиче? Да сподели искуство, чисто да знам што ме чека.

11. ivance..

ivance.. Популарен член

Оди да денес мислам дека е прва смена ама сепак јависе прашај.

12. V.N.

V.N. Популарен член

Фала ти се убив од вртење никој не се јавува, помислив дека се 2 смена

ivance.. likes this.
  13. ivani30

ivani30 Популарен член

Јас, ептен сум задоволна, докторката е посветена и секогаш достапна. Топла препорака.

Angella7 likes this.
  14. Kolache na mama

Kolache na mama Истакнат член

Има ли некоја што оди кај д-р Гордана во поликлиниката во Ченто? Ако да, нека ми пише лп.

15. le.dentiste

le.dentiste Истакнат член

Некој дали има искуство и мислење за Д-р Емилија Трајковска? Јас досега бев кај Марија Коцева ама како заминува на породилно мислам дека и јас ќе заминам на друго место :D

16. Verce28

Verce28 Истакнат член

Jas imam prmnogu loso iskustvo so Emilija i mislam deka ako ja sretnam negde na ulica bi ja utepala bez razmisluvanje, taka da ne bi ti ja preporacala voopsto.

17. eli25

eli25 Форумски идол

Леле и на сестра ми и беше матична. Издржа само еден преглед таму.
    Од прв преглед си замина :D

Verce28 likes this.
  18. Lia5

Lia5 Активен член

Па и не е баш толку посветена, може само објаснува додека те гледа на ехо ама за друго не ми се допаѓа.
    Пример за боледување од 2 недели што те следува од матичен ако не се осеќаш добро не дава те праќа на специјалист прво... па кога ми беше најтешко морав врски да фаќам кај специјалист за да добијам од неа едно обично боледување.
    Некако цела бременост се информирав сама по нет и се водев од претходната бременост за се што треба да испитам, зошто само ехо ми правеше и за скрининг ми кажуваше кога да одам, за друго се сама си барав и секогаш на приватно одев да испитувам зошто не ми даваше упати. Барав д-димери да испитам зошто како што знам сите испитуваат и таа не ми даде немало потреба... единствено за крвна слика дава упат.
    На почеток ми беше добра, посветена ама после увидев дека не се замара. На вибер за едни обични резултати од крв да ми кажедали се добри ми враќа после 3-4 дена а некогаш и не враќа воопшто, ти дали имала проблем или не, не е битно!!!

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Јас сум кај Коруноски др. Милена ми ја води бременоста, неутрална сум во врска со нејзе. Фина е, но не ми делува како премногу заинтересирана. Број не ни имам за да ја барам, за секое прашање морам да одам до таму.
    Вчера бев кај сестрите да земам упати за крна слика, скриен шеќер и д димер, сестрата ми се испонаша ако сакаш скриен шеќер да си испиташ оди на приватно, за д димери нема термин и тоа можеш на приватно, ако сакаш само за крвна слика ќе ти дадам, и на врата ме откачи.
    Во петок ќе одам и на преглед па ќе земам за д димер за во друг град да испитам.

20. ivani30

ivani30 Популарен член

Жал ми е што имаш вакво искуство, јас за се што побарав се добив а имав високотизична бременост по 2 спонтани. Никогаш не ме одбила за ништо. Се надевам дека секој ке добие третман како мојот

Lia5 likes this.