Ете така.. неможете да замислите како сум ја напуштила болницата со солзи Јас го барав Тофоски ама ми рекоа дека не е таму бидејќи од амбуланта долу ми рекоа него да го барам ама не беше таму Ти посакувам многу среќа со убаво и со лесно
Прекрасен доктор .Јас правев кај него лапараскопија и хистероскопија .Нема да погрешиш ако одиш кај него
Фала многу на одговорот читав на форумов многу позитивни мислења за него и една членка исто така ми пиша дека докторот е супер.
Дали некој знае каде е сега др. Божидар Бошковски? Беше во санте плус и во некоја амбуланта во шутооризари. Сега веќе не е во санте. Дали знаете каде е?
A osven vo ambulantata dali e negde na privatno? Vo amnilantata raboti kako maticen kolku sto znam... a mene ne mi odgovara da mi e maticen zosto mine predaleku
Лејдис да прашам да не знае некоја од вас д-р Марија Коцева од Ложанковски дали оди уште на работа или е веќе на породилно отидена? Ако оди која смена е денес, ако не кој е замена?
Бременост немам таму водено, ама ме породи со првото во Санте. Жената е професионалец. Само најдобри зборови и пофалби, јас отидов за адамова таму, па беше зафатена и бидејки имав болки дојде Оливера. По првиот преглед и реков не прифакам никој друг да ме порага освен ти. Топло ја препорачувам
Некоја што води бременост кај др.Снежана - Коруновски 2 во Ново лисиче? Да сподели искуство, чисто да знам што ме чека.
Некој дали има искуство и мислење за Д-р Емилија Трајковска? Јас досега бев кај Марија Коцева ама како заминува на породилно мислам дека и јас ќе заминам на друго место
Jas imam prmnogu loso iskustvo so Emilija i mislam deka ako ja sretnam negde na ulica bi ja utepala bez razmisluvanje, taka da ne bi ti ja preporacala voopsto.
Па и не е баш толку посветена, може само објаснува додека те гледа на ехо ама за друго не ми се допаѓа. Пример за боледување од 2 недели што те следува од матичен ако не се осеќаш добро не дава те праќа на специјалист прво... па кога ми беше најтешко морав врски да фаќам кај специјалист за да добијам од неа едно обично боледување. Некако цела бременост се информирав сама по нет и се водев од претходната бременост за се што треба да испитам, зошто само ехо ми правеше и за скрининг ми кажуваше кога да одам, за друго се сама си барав и секогаш на приватно одев да испитувам зошто не ми даваше упати. Барав д-димери да испитам зошто како што знам сите испитуваат и таа не ми даде немало потреба... единствено за крвна слика дава упат. На почеток ми беше добра, посветена ама после увидев дека не се замара. На вибер за едни обични резултати од крв да ми кажедали се добри ми враќа после 3-4 дена а некогаш и не враќа воопшто, ти дали имала проблем или не, не е битно!!!
Јас сум кај Коруноски др. Милена ми ја води бременоста, неутрална сум во врска со нејзе. Фина е, но не ми делува како премногу заинтересирана. Број не ни имам за да ја барам, за секое прашање морам да одам до таму. Вчера бев кај сестрите да земам упати за крна слика, скриен шеќер и д димер, сестрата ми се испонаша ако сакаш скриен шеќер да си испиташ оди на приватно, за д димери нема термин и тоа можеш на приватно, ако сакаш само за крвна слика ќе ти дадам, и на врата ме откачи. Во петок ќе одам и на преглед па ќе земам за д димер за во друг град да испитам.
Жал ми е што имаш вакво искуство, јас за се што побарав се добив а имав високотизична бременост по 2 спонтани. Никогаш не ме одбила за ништо. Се надевам дека секој ке добие третман како мојот