Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гинеколози

Дискусија во 'Бременост' започната од bebaa, 19 октомври 2012.

1. Hijabigurll

Hijabigurll Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.365
    Ете така.. неможете да замислите како сум ја напуштила болницата со солзи ;( Јас го барав Тофоски ама ми рекоа дека не е таму бидејќи од амбуланта долу ми рекоа него да го барам ама не беше таму:( Ти посакувам многу среќа со убаво и со лесно :l:

На Suze18992 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Melek 36

Melek 36 Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2017
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    1.045
    Прекрасен доктор .Јас правев кај него лапараскопија и хистероскопија .Нема да погрешиш ако одиш кај него

На Verce28 и Hijabigurll им се допаѓа ова.
  3. Hijabigurll

Hijabigurll Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.365
    Фала многу на одговорот читав на форумов многу позитивни мислења за него:) и една членка исто така ми пиша дека докторот е супер.

4. myau

myau Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    44
    Дали некој знае каде е сега др. Божидар Бошковски? Беше во санте плус и во некоја амбуланта во шутооризари. Сега веќе не е во санте. Дали знаете каде е?

5. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
    Boskovski e vo ambulanta vo Suto orizari uste

6. myau

myau Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2016
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    44
    A osven vo ambulantata dali e negde na privatno? Vo amnilantata raboti kako maticen kolku sto znam... a mene ne mi odgovara da mi e maticen zosto mine predaleku

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Suze18992

Suze18992 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    1.594
    Kolku sto znam ne ke ti pisam broj vo poraka javi se prasaj za sigurno

8. V.N.

V.N. Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    13.762
    Лејдис да прашам да не знае некоја од вас д-р Марија Коцева од Ложанковски дали оди уште на работа или е веќе на породилно отидена? Ако оди која смена е денес, ако не кој е замена?

9. ariel30

ariel30 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    300
    Бременост немам таму водено, ама ме породи со првото во Санте. Жената е професионалец. Само најдобри зборови и пофалби, јас отидов за адамова таму, па беше зафатена и бидејки имав болки дојде Оливера. По првиот преглед и реков не прифакам никој друг да ме порага освен ти. Топло ја препорачувам

На Madrugada и Marsic им се допаѓа ова.
  10. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.768
    Допаѓања:
    3.284
    Некоја што води бременост кај др.Снежана - Коруновски 2 во Ново лисиче? Да сподели искуство, чисто да знам што ме чека.

11. ivance..

ivance.. Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2020
    Пораки:
    2.660
    Допаѓања:
    7.122
    Оди да денес мислам дека е прва смена ама сепак јависе прашај.

12. V.N.

V.N. Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    13.762
    Фала ти се убив од вртење никој не се јавува, помислив дека се 2 смена

На ivance.. му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Јас, ептен сум задоволна, докторката е посветена и секогаш достапна. Топла препорака.

На Angella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kolache na mama

Kolache na mama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    2.859
    Има ли некоја што оди кај д-р Гордана во поликлиниката во Ченто? Ако да, нека ми пише лп.

15. le.dentiste

le.dentiste Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    544
    Некој дали има искуство и мислење за Д-р Емилија Трајковска? Јас досега бев кај Марија Коцева ама како заминува на породилно мислам дека и јас ќе заминам на друго место :D

16. Verce28

Verce28 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2021
    Пораки:
    495
    Допаѓања:
    943
    Jas imam prmnogu loso iskustvo so Emilija i mislam deka ako ja sretnam negde na ulica bi ja utepala bez razmisluvanje, taka da ne bi ti ja preporacala voopsto.

17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.932
    Допаѓања:
    123.480
    Леле и на сестра ми и беше матична. Издржа само еден преглед таму.
    Од прв преглед си замина :D

На Verce28 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lia5

Lia5 Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    20

Па и не е баш толку посветена, може само објаснува додека те гледа на ехо ама за друго не ми се допаѓа.
    Пример за боледување од 2 недели што те следува од матичен ако не се осеќаш добро не дава те праќа на специјалист прво... па кога ми беше најтешко морав врски да фаќам кај специјалист за да добијам од неа едно обично боледување.
    Некако цела бременост се информирав сама по нет и се водев од претходната бременост за се што треба да испитам, зошто само ехо ми правеше и за скрининг ми кажуваше кога да одам, за друго се сама си барав и секогаш на приватно одев да испитувам зошто не ми даваше упати. Барав д-димери да испитам зошто како што знам сите испитуваат и таа не ми даде немало потреба... единствено за крвна слика дава упат.
    На почеток ми беше добра, посветена ама после увидев дека не се замара. На вибер за едни обични резултати од крв да ми кажедали се добри ми враќа после 3-4 дена а некогаш и не враќа воопшто, ти дали имала проблем или не, не е битно!!!

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.460
    Допаѓања:
    17.155
    Јас сум кај Коруноски др. Милена ми ја води бременоста, неутрална сум во врска со нејзе. Фина е, но не ми делува како премногу заинтересирана. Број не ни имам за да ја барам, за секое прашање морам да одам до таму.
    Вчера бев кај сестрите да земам упати за крна слика, скриен шеќер и д димер, сестрата ми се испонаша ако сакаш скриен шеќер да си испиташ оди на приватно, за д димери нема термин и тоа можеш на приватно, ако сакаш само за крвна слика ќе ти дадам, и на врата ме откачи.
    Во петок ќе одам и на преглед па ќе земам за д димер за во друг град да испитам.

20. ivani30

ivani30 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2014
    Пораки:
    1.609
    Допаѓања:
    2.645
    Жал ми е што имаш вакво искуство, јас за се што побарав се добив а имав високотизична бременост по 2 спонтани. Никогаш не ме одбила за ништо. Се надевам дека секој ке добие третман како мојот

На Lia5 му/ѝ се допаѓа ова.