PRVPAT go postavuvam prasanjevo. Prasav ako ima nekoj da pise a ako nemas nema potreba od komentiranje.
Искрено, не ја знам докторката, знам дека се бави со ивф и учи од татко и. За обичен рутински преглед можеш да избереш било кој, добри се сите. Мој избор би биле Елена Петрова, Симонида Котларова.
Mene ne mi ja tempirase insemenacijata tocno. Odev kaj tatko i, ama bas togas nekolku dena Petanovski ne odese na rabota. Ona go menuva ama ne se na isto nivo normalno. Za obicen pregled ne sum bila.
Ако си во Ре-Медика топло би ти го препорачала Јован Ефремоски супер доктор и за консултација и за преглед, и за водење бременост и за пораѓај со царски...
Не сум била природно со двете бременсоти бев царски така да за природно не знам како е т.е незнам како породува и сл.
Здраво девојки, дали некој скоро правел микробиолошки и која цена се брисевите државно, како и пап на приватно колку е? Исто знам дека за курир 150 ден се доплаќа, а за земање брис и пап, по колку ви наплаќаат матичните?
Јас за брисеви на Клиника платив 750 ден, а за пап на приватно 1000 ден кај матичнио, тој го праќа. Инаку во бременост брисевите не се плаќаат.
Мене воопшто не ми остави убав впечаток. Додека чекав да се отворам дојде да ме прегледа со рака и господ го видов, многу груба што дури ме расплака. За разлика од неа, од Афродита сум презадоволна. Кај неа ја водев бременоста и топла препорака имам. Со Симонида ме пораѓаа и двете се прекрасни. Исто така Петановска на визита си збореше на телефон тотално незаинтересирана, не не ни погледна мене и цимерката, додека сите други доктори освен што погледнаа рана прашаа и како се осеќаме, дали имаме болки, дали доиме и сл.
Јас во лабораторија не плаќав за брисевите, ама кај матичниот за земање на брис плаќав. За Пап матичниот ми наплати 600 ден.
Искрено мене ми е супер она, отсечна ама и лабава, не знам како да ја опишам, царски ме породија со татко и, секогаш доаѓаше додека бев таму. Исто и по конизацијата, тука беше за се, испадна и дежурна, муабет, се. Кај неа одам и за пап, брисеви, рутински прегледи. На телефон за секакво мое замарање е достапна, друг ќе ме блокнеше веројатно веќе
Здраво, да споделам впечатоци од преглед кај доктор Милена во ПЗУ Коруновски: Про: Докторката е многу културна, фина и нежно работи. За стручност не знам зошто бев за обичен преглед па затоа поважно ми беше убав пристап да има. Ординацијата е многу чиста. Кон: На закажан преглед чекав буквално саат и пол. Внатре имаше многу гужва зошто хаос им е закажувањето. За ехо, брис за пап и микробиолошки брис платив 5290 денари. Ехо 1000, пап 1200 и микробрис 400; и 2690 денари за анализите во Авицена. Вработената што ги бараше картоните (мислам дека беше чистачка) превртуваше со очи позади грб на пациентки што дошле порано на закажан преглед, многу невкусно. Исто и не очекувајте приватност во таква гужва. Кога закажав планирав да ја изберам доктор Милена за матична, ама заради целото искуство се премислив и си останав кај старата. Докторката сама по себе е океј, и ако одите на рутински преглед и не жалите пари мислам ќе имате позитивно искуство зошто стварно е многу мила. Ама ако си го цените времето и парите, не би ја препорачала оваа ординација.