Дали има некој број од др Оливера од Деметра Медикал? На бројот од златна книга некоја секретарка се уклучува
здраво друштво сакам да сменам матична, моментално сум кај др Билјана - орд.Ложанковски дали имате некоја препорака? и препорака за приватен гинеколог од систина, ремедика... за водење бременост? топло ве поздравувам
Ако водиш бременост на приватно, матичниот ќе ти е само за упати и рецепти, така да не мораш да го менуваш. Од мене топла препорака за Др Симонида Котларова во Ремедика.
Може само лекови на розева рецепта а за другите мислам не може да ти издаде рецепт. Освен ако постои опција да ти издава розеви рецепти и да плаќаш приватно.
Офф цела бременост кај неа ја истерав г'з главеечки што се вика и уште се малтретирам со неа ради високи ддмери зашто со врзан со матичен за упати и резултати. Лично јас не сум задоволна. Може си е ок, ама мене не ми личеше на посветена и ме фураше де за притисок да не качам, де ова, де она. Јас првично отидов таму за кај Марија ама ко останав бремена она отиде на породилно така да останав кај неа. Од 30 недела некаде се префрлив во Систина кај докторот што ме породи па бев по раат. Тука кој доктор да го одбереш мислам дека нема да згрешиш. Е сега, ако не ти се брза Марија некој кажа тука дека се враќа околу 20 септември. Ако решиш да се префрлиш кај друг матичен те молам кажи каде зашто јас неколку месеци бев во потрага за матичен гинеклог кој ќе ми биде достапен и ќе си ја знае работата, ама во Скопјево изгледа стварно е реткост
ммм, затоа сакам да сменам. некако незаинтересирано изгледа, и цело време нешто заборава. а марија, е подобра во тој поглед?
Па со Марија се видов неколку пати, после спонтан јас отидов кај неа и објаснив се што и како и она без збор ме испрати на испитувања за генетски мутации и веќе незнам друго што. До тогаш баш и не бев упатена што испитувања се и дека постојат. Кога почнав тука да читам сватив дека други гинеколози не им даваат на своите пациенти вакви упати дури не ,,поминат,, 3 спонтани што за мене е лудост! Исто така ми делуваше многу по смирена и по некако знае да те ислуша. Оваа Билјана се ми беше дефокусирана. Така да па ќе речам ако не ти се брза можеш да и дадеш шанса на Марија, зашто стварно е тешко да најдеш асален гинеколог. Е сега сестрите се посебна приказна, ама они се па ко под ист калап правени мислам, во секоја ординација исти
Многу си безобразна… ако не знаеш ќути си и не кажувај кој каде да остане. Јас бев кај тимКоруновски пациентка, ме водеа и толку плаќав, на приватно е дупло поскапо. Освен тоа не значи дека ако има гужва е квалитетен доктор напротив лично самиот Коруновски е груб при прегледите, чекаш еден час за преглед од две минути. Ептен професионално.
Здраво. Дали може некој да ми го пише во порака бројот контакт на доктор Павле Димчев . Го сменив телефонот и го немам веќе Итно ми е . Плизз?
Дали при промена на матичен за време на породилно треба нешто специјално да се внимава? Породилното си продолжува или треба нешто новиот матичен да направи? @Sofi.ja спомна ти дека си сменила матичен за време на породилно, можеби имаш повеќе инфо