Не знам, би требало да може. И јас би сакала истото да го знам бидејќи размислувам за неа. Ако дознаам нешто, ќе пишам.
Прва бременост кај нејзе ја водев презадоволна од се и ме породи пријателски е настроена душа од жена,втората исто кај нејзе ја почнав(заврши со спонтан) И сега се двоумам дали да одам кај нејзе незнам дали ќе се нафати високоризична бременост имам
Здраво девојки Ве читав поназад разни искуства и мислења Ми треба добар гинеколог од Систина или Ремедика што ќе ми помогне да го најдам проблемот за моите бремености. И каков однос имаат докторите во Систина.
Димитров сега е во Систина, сум одела и кај него додека беше во ремедика, моето искуство не беше позитивно ама не значи дека на тебе нема да ти помогне, едноставно човекот има многу гужва и не може да се посвети максимално тоа е моето мислење, Владимир и Димитров се според мене небо и земја не се споредуваат, иако на тебе е одлуката никој не може да ти сугерира, треба да имаш доверба за да има резултат.
D-r Ivanovski golem profesionalec i chovek,veruvam ke go najde i reshi tvojot peoblem. Odnosot na d-r od Sistina im e odlichen sprema pacientite (barem kaj tie shto sum odela jas-Sardzoski,Dimchev).
Zdravo dali nekoj ima broj od d-r Pavlina Korunovska da mi go kaze ke pravam inseminacija kaj nejze pa mi treba pokonkretno da se dogovoram
Предлог за матичен гинеколог во Скопје кој ќе ми помогне при забременување и ќе ми води бременост? Освен Надица-мама (лошо искуство), Радица Бојчева (лошо искуство и скапа) и Вероника Кокоромановска (незаинтересирана и скапа)