Наталија, за сега е ок, пред некој месец се префрлив од Гетов кај неа. Спојлер Ама читам пиеш прегна макс (а знам дека само она ги дава) па претпоставувам дека веќе си таму
Мене ми е врв. Достапен 24/7,посветен ,смирен . Претходно бев кај сузана костовска ,но кај неа преглед 5 минути,пациентки еден куп. За моја возраст 38 и нисоо амх ме советуваше да пробуваме за бременост една година.
Здраво,може некоја членка телефонскиот број на д-р Митко Ивановски да ми го прати? Сум ја изгубила визитката ( бројот на сестра Сашка го имам) Благодарам
Дали би можеле да препорачате добар (во најмала рака барем човечен) матичен гинеколог во Скопје, било каде иако центар и Карпош ми одговара најмногу.
Јас одам кај др. Оливера Арнаудова,Деметра Медикал,и не би ја менувала за ниедна друга матична. Во Аеродром се наоѓа.
Дали Снежана -Коруновски,Н.лисиче би дозволила да присуствува и мм на преглед? До сега одев сама. Да го запознаам со бебето
Ќе дозволи, маж ми бил не направила проблем. Само немајте некакви очекувања, дека нешто посебно ќе му објаснува, на маж ми не му беше баш пријатно и пак не дојде тоа беше за првото дете, за второто ич не дојде.
Zdravo devojki ve molam predlozete mi maticen doktor vo Ohrid,i kakvo mislenje imate za dr Jasna Mitreska od ohrid ? Vi blagodaram
Здраво, Дали некој има број од др. Тофовски на клиника да ми го пише во порака, ми треба во врска со терапија?