леле најубавооооооооооо позади зграда правеа гиро се продаваше и секоја недела редовна бев хахахахаха одкоа го затворија не сум јадела
Преубаво е гирото!! Многу сакам .. Овде во Ср имало на некое место со другарките долго време сакаме да одиме но никако да најдеме време за Гиро!
тука,нема некое убаво гиро. али, ако некој од вас иде летово во грција, обавезно нека проба нивно гиро. Совршено е.
Уште 11 дена ќе јадам гиро мислам у Македонија не е то то,у Грција е каде каде поубаво ама нормално нивни специјалитет е Иронија е да си во Грција,а да не јадеш гиро
многу сакам гиро навистина е вкусно мммм ама малку е скапо јас гиро купував на главната улица на бит пазар за време на пауза од предавањата на факс
ауфф во грција гирото е незаменливо..обожавам гиро... ...го јадам со сите состојки освен со едно незнам како се викаше мислам зазиги некако така...
Обожавам гиро.Кај нас имам пробано само на едно место и баш пред 1 месец појдов да порачам ми кажаат дека повеќе не правеле Ми кажа една другарка каде правеле на друго место ,кај и да е ќе појдам да си купам, оти кој ќе чека дури да појдам Грција
Имам повеќе пати јадено гиро и кај нас и во Грција ама не ми е ништо посебно,ми се чини дека повеќе е тренд одколку што е некое екстра јадење ама сепак се работи за различни вкусови па нормално е на некој гирото да му е баш екстра.
Јадев кога бев во грција и не ми остави ич впечаток. Како прво гирото беше оооогромно и јас само од компирчињата се најадов, беше 4евра знаци 240 денари што не е баш ефтино и плус месото беше ептен суво и немаше никаков вкус, не ми се допадна