Ауу обожавам Гиро. Ова лето бев во Грција и секој ден јадев Гиро. Штета што тука кај нас нема, ај кога ке идам за Скопје, обавезно ке си земам
одамна немам пробано ,еднаш земав исто така одамна немав пробано земав со свинско абе се утепав од повраќање цела вечер и сеа страв ми е да земам
Мене ми е многу убаво и во Giro Mamas (во Сити Мол што е).Претходниот пат кога бев го јадев со пилешко месо и така беше убаво.
Не знам што ми е ама изглеа ја сум еден од ретките хејтери на гиро! Дали не сум јадела некое убаво па можеби затоа(факт е дека сум јадела еднаш/двапати па можеби и од исто место).Некако претешко ми е за мој вкус,секогаш ме тера да подригнувам и не ми е мерак коа го јадам! Ете тоа е..
Нема нешто поубаво! Убедливо најомилено И секој одмор во Грција си јадам по две гира дневно и пак немам целулит. тананана
Гледам сите го фалите гирото и кој оди во Грција не поминува без да јаде гиро. Мене па воопшто не ми се допаѓа гирото во грција, овде кај нас ми е многу поубаво и почесто си го јадам, а во грција не купувам повеќе гиро.
Имам само пофални зборови од Гирото кај Беко,леле какво Гиро , мевцето е убаво,сочно и вкусно,а компирчињата се така таман солени и превкусни. Салатите што ги ставаат се секогаш свежи. Исто кај нас убаво Гиро има и кај Грчка амбасада ,таму до 7ца. Само релативно ново е ресторанчето и мноогу бавно го спремаат гирото. Не дај боже да има повеќе од двајца муштерии има да се изначекате додека ве услужат.
Овде кај нас веза немаат од правење гиро. Овде кај нас не јадам, но во Грција не си одам без да јадам гиро.
Грција најпоќе ја поштовам само заради вкуснот гиро , најпоќе го сакам грчкото гиро ,имам и овде јадено ама не е толку вкусно
Последното гиро ми беше во Космос, ама најмногу го сакам во местото каде што секогаш одиме на одмор. Леле таму ќе се удавам во гирото некој ден
Леле, колку добро би ми дошло сега. Мх. Штета. Инаку секогаш кога одиме Грција, без гиро да јадиме не се враќаме.хХ