Најубавиот инструмент е ГИТАРА Дечко со гитара ммммм Омилени што знам ги слушам сите ониее кои мее привлекуваат соо звукот од гитарите
Jimi Hendrix. (се поклонувам) Eric Clapton, Santana. Synyster Gates..со неговото дело не сум запознаена на некој завиден степен, ама што е убав човекот убав е.
Џими Хендрикс - One and only!! Инаку и Клептон си го сакам. А од македонските, на Влатко Стефановски му симнувам капа.. А и Пејчин од Shine не е лош
од странските иако има многу добри спеак овој тип ми е у срце! исто и од македонските има неверојатни гитаристи но јас го обожавам секако дека ги сакам гитаристите, се воодушевувам и помалку завдувам бидејќи и јас цел живот посакував да бидам како нив.
Како може човек да не ги сака?! А омилени, хм, let's see... Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Slash, Dimebag, Satch, Eddie Van Halen,Steve Vai, K.K.Downing, Malmsteen, Eric Clapton, Greg Howe, Dave Mustaine,Satriani, Marty Friedman, Nergal, Ace Spaceman, B.B.King, Guthrie Govan, Tom Morello, Rusty Cooley... И шлагот на тортата, Buckethead!
Сега имам еден нов омилен. Добро, од сега не е... ама како ја работи гитарата, би сакала да сум на нејзино место.
Slash, Nergal, Marty Friedman и мн други .. Инаку се заљубив во Михајло , гитаристот од Offside band ... Го видов за прв пат кога пееја на сунчане скале
Love of my life No.1 Slash човеков го обожавам , можда за еден процент помалку од татко ми Syn Gates Дамјан Пејчиноски сметам дека има голем потенцијал, само шо тука во нашава идиотска држава не го ценат.. А Влатко Стефановски си го ценам како најдобар на балканов
Обожавам! гитара си е гитара..Steve Vai ми е еден од подрагите додека од кај нас покрај Влатко се разбира Дамјан Пејчиновски имав прилика да го слушам на концертот кај браќата Тавитјан..феномен е! ќе се слуша за него..