Ах да да да да да да. Милион пати ДА! Секој ден висам на УБАВИНА И МОДА. Сега чекам и нови колекции на купаќи па од таму нешто да измислам да си барам . Советите од фемина најмногу ми помагаат, посебно во модата.
Секогаш кога ќе ми потреба совет..барам низ фемина..и секогаш ги читам сите статии...Многу ми помага...
I'm so freakin happy you exist , тенкју фемина ногогогогогоогогого мач интересни совети , вреди да се применат
Па и нема нешто корисно на сајтот. Повеќе статии се за Гага, Кардашијан и сл. А, на форумот, да, ги користам. Овде има разни искуства, мислења итн. што секому можат да помогнат.
Да има интересни идеи оние што се природна козметика, вреди да се проба бидејќи сепак природно е и тешко дека ќе наштети, а особено тука девојките на форумов повеќе од редовно ги читам Бидејќи се надевам дека од искуство пишуваат, сепак прво си спроведам моја некоја логика па после правам или не.
Па да ги применувам,но повеќе на девојките на форумот ми значат советите и најчесто според нив се водам,односно ги слушам. Многу често скоро за се се консултирам со некоја од девојките откако сум овде и многу ми е поубаво.Конкретно од фемина ми се допаѓа се,па дури и вежбите кои што ги имаат поставено ми се супер и си ги правам
Модните критики често ги читам, има корисни совети. За козметиката ги применувам најчесто, кои се квалитетни, а кои неквалитетни производи, кога се двоумам што да купам и слично
Ги читам редовно.Дури и ако ви кажам нема да ми верувате ама по цел ден квачам на Фемина,на прекрасниов сајт.Инаку советите дали ги применувам..?Паа..се разбира дека ги применувам.Некој пак толку ме вооодушевуваат.Прекрасни се некоии... Позз...