Ги сакам: -Мама, тато, сестра ми, баба (на квадрат), дедо (на квадрат)..... -Наставничката по англиски -Моите 2 најнајнајнајдобри другарки -Сакам уште некој, ама не кажувам -Реал Мадрид -Beyonce'&Shakira
-мама,тато,бато,2x баба, 2X дедо,кученцето. -другарките. -Баерн Минхен ! -класниот највеќе си го сакам
-семејството -друштвото -двете најдобри другарки(кои заслужуваат да бидат напишани под посебна цртичка) -кучето -еден специјален X човек -школото -и јас самата си се сакам(понекогаш)
татичко(најмногу),баба,дедо,тета,братучедите,јас самата и доберманчето што ќе дојди во мојов дом за 1 месец СИТЕ ГИ САКАМ!!!!!! и вас феминки Позз
- мама,тато - миленичето ми будаWо - цел клас + класната (патем, имењачка ми е ) - иии..ај да не кажувам се подразбира мислам
мајками , таткоми , дечкоми , идната свекрва и зетот и золвата , внучето , комшиката и нејзинити прекрасни малечки
Мајка ми, татко ми, брат ми и дечко ми, душа давам за нив, тие се моето срце, мое се, и се разбира се сакам и себе
Ги сакам моите родители, го сакам брат ми, го сакам мојот иден сопруг највеќе од се на светов и верувале или не, го обожавам неговото семејство. Ги сакам сите оние кои ме сакаат мене и го сакам се она што ме исполнува и ме прави среќна!