Ги сакам луѓето кои знаат да сослушаат, но не осудуваат, кои не се осветољубиви, себични, суетни. Сакам луѓе кои ја ценат и ја разбираат уметноста на свој начин. Оние со добар смисол за хумор, кои може да ти го разубават денот со своето присуство. Исто така, ги почитувам и луѓето кои се срдечни и љубезни, не очекувајќи нешто за возврат.
Go sakam vnuk mi..toj e smislata na mojot zivot,najnevinoto nesto,bi go dala zivotot za nego bez oko da mi trepnit.. Duri i koga ne znam sto da pravam so sebe,mi pozajmuva nasmevka i ja prikacuva na moeto lice... Gi sakam moite bliski bez koi ne mozam da go zamislam denot.. Gi sakam site koi go obojuvaat moeto sekojdnevie,vo razni boi...
Ги сакам уметничките души ,ги сакам креативните луѓе,ги сакам организираните луѓе,ги сакам луѓето што не галамат ,ги сакам оние што знаат како да направат некој среќен ,ги сакам оние што уживаат во својата среќа,ги сакам луѓето како мене
Го сакам дождот Го сакам звукот на тропањето на олуците Ја сакам болката Ги сакам бисквитите Ги сакам обврските Ја сакам ноќта Ја сакам правдата
Ги сакам сите оние прекрасни луѓенца со позитивна енергија кои знаат и во нечиј најсив ден да ги внесат боите на ведрината, оние кои со својата смисла за хумор се „виновници“ за многу насмевки околу себе. Личностите кои се секогаш подготвени да сослушаат и помогнат, вистинските пријатели кои безусловно се поддршка во секаква ситуација и умеат од срце се радуваат на туѓата среќа. Ги сакам уметничките души, интелигентните и мудри персони во мое опкружување со кои од секој разговор можеш да научиш многу, ги сакам љубезните и луѓето со манири кои знаат со мал гест да ти го разубават денот...
Ако прашањево се однесува конкретно на личност, тогаш ги сакам родителите, сестра ми, внукот, зетот, братучедот, дечко ми, неговата сестра, неговата братучетка, татко му, пријателите.
најмногу двете сестри, мајка ми и татко ми после тетка ми тетин ми и брачед ти ( си го сакам како роден брат). И нормално најдобрите другарки А дааа и самата себе си нормално ама не сум нарцис