Знам дека не треба да употребувам лекарства, не ни помислив на нив До сабајле ме болеше и еве сега нема. Сигурно е до времето затоа што и многу други се жалеа на главоболка.
Mamicki pomagajte deneska se razbudiv so strasna glavobolka od koja mi stanuva i loso pa bi ve prasala dali mozam da se napijam nekoj lek
Можеш бедоксин да се напиеш, од него може и по 2-3 на ден, треба да те смири. Ако те боли до лошење измери со притисокот, може да ти е низок или висок.
подобро написе некое чајче од нане или камилица и легни си одмарај пробај да заспиеш ќе станеш како нова
Мaмички некoј дa имa прoблем сo главоболка и кaкo се спрaвувaв,мнoгу ме бoли и еднaш вo неделатa oбaвезнo кaкo зaфoлжирелнo.
Фала му на бога освен на нагла промена на време други главоболки немам, во првата бременост бев мн.полошо
Dali pri strasna glavobolka smeam da se napijam nesto?dali od vremevo ili nesto drugo e ali glavata ke mi prsne se napiv duri i kk se napiv i ne pominuva
Јас парацетамол се имам напиено, еднаш морав аналгин, инаку помага и цеден лимон, свежо овошја, јаболка
Скоро имав сгтрашна главоболка и ми помина пиев кока кола зеро со лимон. Можеш и кафе со лимон. И обавезно тивка просторија затемнета мир и тишина. Парацетамол смее ама сепак прво пробај на другиве начини.
Леле луѓе што е со времево, главава ќе ми експлодира колку ме боли што ви помага за главоболка, знам дека апче не смеам.
Пробај со кафе и неколку капки лимон. Одмори малку во темна соба. Ќе ти помине. Измери и притисок за секој случај.
И мене ме боле главата,ама и притисокот ми е низок. Јас и кафе пиев, не помага. Парацетамол смееш да пиеш, ако многу те боле, напиј се.
И јас денес страшни главоболки, мене кока кола со лимон ми помага. Исто дејство има како кафето со лимон.
Пробај да се измасираш самата себеси (доколку ти дозволуваат условите), значи масираш врат и рамења. Мене тоа многу ми помага.
Devojki ve molam kazete mi dali vo posledno nekoja od vas ima glavobolki jas eve veke tret den nikako ne prestanuva intenzivno boli