Ama sekoe utro da se budam so bolka vo vratot I toa samo desnata strana I kje pomine vreme kje pocustvuvam bolka vo glavata ajde voda odmaranje kafe I pak sekoe utro isto ne sum se napila nikakvo apce ete ne e do toj Stepen ne izdrzliva ama si vikam dali ima nacin da se sprece nekako. Imam nizok pritisok i ovoa se slucuva odkako sum bremena
И јсс имам низок притисок и ако ми се покачеше 80/120 ми беше потешко. Јас имав страшни и чести главоболки се до 4тиот месец, можеби недела две плус. Некогаш причината беше притисок 80/120 (зато шо јас живеам со 60/90), некогаш ми поминуваше ако поседам во темна просторија без екрани. До 12 недела земав парацетамол, после тоа аналгин или беналгин. Нема многу како да си помогниш, период е..
Skoro 9,ta nedela sum imav strasna glavobolka, trpev cel den cekajki da pomine, piev se na prirodna bazar I veke ne se izdrzuvase se napiv paracetamol, I'ma li nekoja steta?
исто и ја од почетокот па да кажам цело прво тримесечие имав главоболка некој ден се издржуваше а некој ден пиев б6 и магнезиум и парацетамол, после ќе се намалат мислам дека и од времето има улога што е многу променливо
Dobra vecer.Dali od golem stres moze da dojde do silna glavobolka I dali toa moze da mu preci na plodot. Bremena sum 23 nedela.