Често гледам на кафе, онака ради зезање, на другарки, на сестра ми и нејзините другарки, на другарки на другарки.... ја тоа си го сфаќам чисто како тепање време, не сметам дека имам некој дар за гледање или скриени моќи или не знам што и мн ме чуди што нонстоп велат дека се сум им погодила... мислам има луѓе што премногу озбилно го сфаќаат тоа, па дури и ме плашат мене лично ретко ми гледаат, ама се иима десено една другарка од средно да ми погоди доста работи... случајност или дарба за гледање? Појма немам
Не верувам во гледање на кафе и не си гледам. Верував кога бев средношколка на една школска другарка баба и успешно не лажеше.
Јас лично воопшто не верувам во тоа, но сепак со другарките гледаме (колку да се занимаваме), т.е. тие гледаат затоа што јас не се разбирам од тоа...
Јас не верувам во гледање на кафе иако им гледам често на другарките и сестра ми и ми велат дека се сум им погодила ...
Проклетство ! Четврт ден како си гледам пари во филџанот , а наместо ќар јас зијан ! Ај после ,како да верувам??????
Не верувам во гледање на кафе, според мене тоа ти е чисто суеверие. Иако не верувам на повеќе пати ми имаат гледано другарки, тетки и тоа чисто ради забава и тепање досада. Некогаш дури ми гледаат и мојата сегашна ситуација си ја препознавам во тоа што они ми го гледаат, но сметам дека тоа е така бидејќи он ти кажува едно, а ти си го протолкуваш сосема на друг начин-твој начин, како што тебе ти одговара. И секој може да гледа на кафе. Ќе ти дадат една шоља и ќе започнеш да го зборуваш тоа што ти го гледаш. Тука куче, тука делфин, овде гавран, онде клуч, ма дајте !
ех поради тоа гледање почнав со кафето и ете ме зависник сум си бе инаку за верување,верував некогаш и тоа многу,леле ќе сум имала средба, леле бакнежи абе што да би кажувам,а сега ? сега воопшто не ми е гајле за таквите работи, не ни превртувам ни ништо .. ааа ќе заборавев,имам една другарка која сеуште ужива и се моли по останатите да и гледаат,абе свашта
Епа изгледа дека мене ми се остварува гледанњето ,а тебе соништата не Пред нецели 15 минути ми даде мама парички за на одмор Гледаш? Ај да не бидам оф-топик
Кај мене кога доаѓаат доаѓаат во голема количина така да може уште растат . Во најлош случај ќе си купам од пазар кило јагоди и ќе си го исполнам сонот .
Тикви, кај има сега ајвар? Ова, јагоди?! Него пијам кафе, а оддамна ми нема некој гледано. Се некои шо туп поглед шо не знаат фигура да видат А да си стаам јас слика тука, па да пуцате?
Ми скрши филм сеа, ако жена не те зезне кој друг . Јагоди се или пари или љубов ама може кај мене двете заедно ќе дојдат со волку чекање .
[/quote] Епа изгледа дека мене ми се остварува гледанњето ,а тебе соништата не Пред нецели 15 минути ми даде мама парички за на одмор Гледаш? Ај да не бидам оф-топик [/quote] Кај мене кога доаѓаат доаѓаат во голема количина така да може уште растат . Во најлош случај ќе си купам од пазар кило јагоди и ќе си го исполнам сонот .[/quote] A најдобар - ќе се надеваш дека и следната вечер ќе сонуваш јагоди?
Епа изгледа дека мене ми се остварува гледанњето ,а тебе соништата не Пред нецели 15 минути ми даде мама парички за на одмор Гледаш? Ај да не бидам оф-топик [/quote] Кај мене кога доаѓаат доаѓаат во голема количина така да може уште растат . Во најлош случај ќе си купам од пазар кило јагоди и ќе си го исполнам сонот .[/quote] A најдобар - ќе се надеваш дека и следната вечер ќе сонуваш јагоди? [/quote] Следната ноќ шлагот ќе го сонувам .
Кај мене кога доаѓаат доаѓаат во голема количина така да може уште растат . Во најлош случај ќе си купам од пазар кило јагоди и ќе си го исполнам сонот .[/quote] A најдобар - ќе се надеваш дека и следната вечер ќе сонуваш јагоди? [/quote] Следната ноќ шлагот ќе го сонувам (другото е за цензура) .[/quote] Леле кај појде темава! Браво што се воздржа пред напливот на хумани страсти и стави цензура. Он - топик - После ќе одам кај една жена да ми види ..имам сериозни желби... Икс ,ај со мене Атер за јагодите