Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гледање на кафе

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Vodolija, 12 јануари 2010.

1. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    И мене ми е тепање на време и занимација.Мајка на една моја другарка страшно погаѓа и секогаш кога сум кај нека ми гледа на кафе и интересно ми е.Се поклопуваат некои работи,некои случки.
    Можеби само случајност или психа или незнам што може да е,ама интересно ми е во секој случај :lol:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    Додека бев во средно често си гледавме кога ке отидевме на кафе со другарките. Ама никогаш не сум верувала во гледањето, туку онака чисто ради занимација. Сега веќе не пијам кафе, а и да пиев не ми е веќе интересно :)

3. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Една жена од комшии идеше кај нас дома порано се ни годеше мене и на мама. Сега во Германија е едвај чекаме пролет/лето да дојде да ни погоди уште нешто. :lol:

4. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ова е толку глупаво.
    Па од тука произлегува и фактот дека не верувам во гледање на кафе. |(
    Прво затоа што не пијам, ама дури и да пијам не би сакала зашто сметам дека е глупост. :D
    Некогаш се погодува нешто, ама сосем случајно тоа..
    НиТ се разбирам од фигури, црти и остали ствари, ниТ планирам топрва да учам :D

5. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Си пијам кафенце сега дома, и си мислам од кога никој не ми гледал...Зртва моментално не можам да најдам, па барав низ форумов дали некој се досетил да отвори тема во која би аплоадирале слики од нашите филџани, па да видиме што има ... заинтересираност има или да не го вртам филџанот ? :*

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Еве денес ми гледаше другарка ми. ;) Обично погодува,па сега чекам да почне да се исполнува нешто. :)
    Инаку секогаш кога сакам има кој да ми гледа.Мама понекогаш ако не ја мрзи,а најчесто тета...ама како погодува, буквално се...датуми,места,луѓе,дури некогаш се чудам како успева. :lol:

7. andrea1998mk.girl

andrea1998mk.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    искрено и јас не верував до пред една година кога баба ми и гледаше на кафе на комшиката и и виде гроб и тогаш комшиката умре од тогаш баба ми престана да гледа а јас почнав да верувам во тоа

8. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Со другарками си гледаме секогаш кога пиеме кафе дома. :D
    Кај мене и мајками по некогаш ни гледа, и можам да кажам дека нешто стварно ни погодува и на двете. Дали од што знае повеќе работи па си кажува или стварно гледа незнам. :D

9. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Не пијам кафе...а и + не верувам во гледање на кафе!!Реалист сум. :$

10. yellowflower

yellowflower Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Интересно би било да си ги сликаме филџаните и тука да си гледаме :D :D Секој по несто да каже па да пишеме дали е погодено :) :)

11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Не бе закон ми е ова “гледањето“ секад си “гледаме“ со другарката после испиено кафе и после направен муабет :lol: И се испаѓа дека ми погодила ... Сеа језда ми кажа за дечко дека ке си имам после средба (у ист ден коа требаше да се видам со Другаров ми мој ненасушен) и тоа навечер и тоа љубов голема ке израснела :lol: ... Чудно вечерта се убаво си поминав ама од дечко од другаров ништо ...

Ваљда мислела за нареден живот... :lol:

12. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    ова е чиста глупост да и го правиме сите кога ни е досадно ама па некогаш е и точно

13. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.363
    Допаѓања:
    3.674
    И јас порано гледав на кафе со другарките, чисто од разонода.. Трескавме глупости и секогаш едни исти фигури ни се вртеа.. :) тие што знаевме да ги објаснивме нормално.. ;)

Сега не практикувам да гледам на кафе од чиста мира што не знам а и многу многу не верувам во тоа.. :)

14. Devojka20

Devojka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Мене порано ми гледаше едно девој4е на кафе и све ми погодуеше... :$ Понекад има вистина, а понекад чисти глупости :(

15. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    58
    Хммм.. Според мене гледањето на кафе е чиста глупост... Не верувам во тоа чудо! :)

16. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.729
    Jас сум прилично суеверна личност и верувам во овие работи како што се гледање на кафе.
    Ми имаат погодено многу работи што не верувам сите да се случајност. Можеби и дека некоја блиска другарка што знае работи за мене па затоа ми гледа хаха :D

Ама и да не е така , интересно е да се слушни - можеби ќе ти се оствари желбата што ќе си ја стиснеш ;)

17. soncenceto.matea

soncenceto.matea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    57
    Кога учевме средно со другарките си ,,гледавме,, на кафе,ама нормално претходно секоја за секого знаеше сееее,па гледањето не беше тешко:)))

18. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Баш денес со другарка ми си гледавме на кафе :D Многу интересни фигури ни излегоа :)
    Инаку има ли некоја страница каде што пишува што значат фигурите?

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Порано знам пиев кафе само за да ми гледаат и дури и јас знаев да гледам на кафе. Али сега ни тоа ни тоа. Не ми е повеќе интересно, а и сум заборавила да гледам на кафе.

20. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Порано, додека одев уште на училиште или во средно си гледавме многу често на кафе, т.е. ми гледаа мене јас веза немам од гледање, ништо не гледам во филџанот :lol: , а сега не, си немам гледано охохо па може и од тогаш и не верувам искрено, бабини деветини, ама од занимација така и колку да помине време, да си направиеме интересно си глеавме, а сега веќе :doh: