А јас пак денеска тепав време барајќи фигури а не дека нешо знам да гледам И видов едно големо бебенце.Што значи тоа? Од сите фугури само тоа го познав,а да и видов нешто како големо куче или пак можеби волк, што беше бел.А бебенцето беше црно
Така ли тука се гледа и преку слика.Е ако е така и јас утре ке ви пратам слика да ми кажете што ме очекуваа
Девојки што значи глава од мачка ? Многу често скоро секогаш во филџанот имам глава од мачка.Дали е телото на куче или друго животно битно главата е од мачка.А овој пат сликава е од денеска,е најизразена главата..Еве погледнете
Некој е лицемерен. Ти се прави верен (тело на куче), но всушност имаш голем лажго во близина. Следниот пат сликај го филџанот од малку подалеку, вака мн лошо се гледа
Ајде девојкии сега чекам на вас да ми гледате на кафе .Еве ги сликите сега кој знае нека напише што гледа Ги сликав од секаков агол Ве чекаам
немаш тежина. имаш бело срце на површина, обострана љубов. се двоумиш за некои добри гласови што си ги слушнала. имаш клучалка, значи очекуваш некакви вести, (некој клуч) за да знаеш што да направиш во врска со некоја важна работа. риба - непотребни грижи. голем бел петел, некој смеѓ или плав дечко што ти се допаѓа ќе ти се прави важен. 2 -двоумење и змеј кај 2ката, некои стари работи ќе ти се вратат и ти ќе се двоумиш за тоа. средба со плава личност. триаголник, нешто што ќе се одвива меѓу тебе и двајца други. имаш многу гласови, многу двоумења, многу се прашуваш во врска со секоја работа што ќе ти се случи одприлика тоа можев да видам, пиши дали нешто сум погодила
PinkGir123 , јас вака гледам на твојот филџан: И јас гледам срце а тоа значи љубов,верување и доверба.Ќе слушнеш добри вести.Имаш риба Спојлер според мене тоа може да значи и - животот ќе ти биде посреќен.Внимавај опкружена си со луѓе што те озборуваат и шират лаги за тебе.Внимавај можеш да бидеш жртва на такви интриги.Поминуваш низ многу чувствителен период.Е сега,мене ова ми личи на тигар а тоа значи дека имаш опасен противник.Гледам машка личност а позади него женска.Како женската да го гњави а машково да е малку изморен,натажен..Ова незнам да го протолкувам..Како што протолкува нешто портокалова пред мене,најверојхатно се работи за некој дечко,ти се двоумиш за некои работи но мислам дека можеби и некоја друга го сака или како и да е не ти ја знам ситуацијата.Но внимавај имаш противник иако можеби не забележуваш.Патем,некој ти е дволичен.Имаш профил мислам машки,а позади него ист таков профил-маска само прикачен на првиот.Дефинитивно имаш некој што не те “мириса“.
па повеќе луѓе, значи опкружена си со луѓе, во друштво си нон стоп. А маж позади него жена би можело да биде дека тој ја штити нешто. можеби жената си ти и има некој што стои пред тебе и те штити
Имам другарка доста постара од мене, многу вешто знае да гледа на кафе.. ми погодува работи за кои и не сум и кажала