Ќе ве молам кажете ми што значат следниве работи денес брачеда ми ми ги виде во финџалот:стрелка на горе,животно дебело црно што се влечка бавно се движи, бел коњ, птица што брзо лета,многу личности што многу зборуваат и прават галама, маж гордо исправен што оди, зенска личност што оди, но е сврртена со главата на назад и зборува нешто, машка личност како дрво со 4 корења што е и зад него друга машка личност што стои. Личности и работи што се влечкаат, бвно се движат и голема празнина. Друго живото што како да има изминато пат околу целиот финџал и има пуква А над него и како да ја набљудува ситуацијата наназад и фигурите од финџалот . Кон ова животно гледа друга личност и му зборува на животното, но тоа како да не ја слуша, не е заинтересирана. а желбата ми била бела, чиста како еже и се влечка, под желбата има женско животно црна фигура како леопард и излегува од под празниот период и гледа накај желбата. ве молам кажете ми што значат сите овие работи, акос те добри гледачки на кафе, ке ви бидам благодарна.
што значи на заедничката страна две големи црни срца а во средина мало срценце,а желбата ми е бел човек во профил со црни мустаки и нешто како очила црни а отпозади како бела коса во форма на коцка,а инаку јас понекогаш сама си гледам лошо ли е
а што значи да гледаш некоја црнаа фигура на човек со опаш позади знам дека е лошо ама незнам што буквално значи
За желбава можеби јас како што си протолкував некој постар човек може оти е бел ваљда ке ти даде некој корисен добар совет ке ти помогне во остварување на желбата или ке ти отвори очи за некоја работа....коцката мислам дека значи среќа.Али ова е само мое видување на стварите