..... ....искрено не верувам и не забегувам по тие работи....порано онака женско друштво ќе седневме,нели јадење,пиење,трач рубрика и успутно на крај кафенце па заврти филџанот....чисто онака како забава или навика....ниту ние самите знаевме да гледаме на кафе,ама ако се загледаш во филџанот секогаш можиш да видиш некоја фигура и си ги тумачевме на наш начин.....а сега како пиеме нес,експресо,макијато...хахаха...некако се одучивме да си подгледниме.. .
медуза-некој ќе ти се закачи ,ке ти досаѓа паун-знам дека значи горделивост,ама убаво е да имаш паун посебно ако е голем Вештерка-пази се од сплетки околу тебе
Што значи да имаш црна точка во центарот на дното на филџанот? Од време на време ја има И тоа баш во центарот во средината и не е мала отприлика колку една бубуличка е.Ако е лошо не ми кажувајте позз
океј,ако е лошо мислев да не кажувате а не да кажувате одлични работи да се залажувам тука јас...ееепа не сте фер.
Не бре какво лажење....стварно значи тоа дека ке имаш пари(ти си знаеш од каде) или може изненадно,бар јас така знам
Vo gledanje na kafe ne veruvam i toa go sfakam cisto kako zabava i tepanje vreme.Vo tinejdzerskite denovi znaevme so drugarkite da prevrtime fildzan i da si 'gledame'