Да не било 6 првото, ама по грешка сте виделе 9 ? Шала на страна, значи дека нешто ти недостасува. Долго време сакаш нешто, чезнееш, секогаш си на чекор од тоа, ама никако да го стигнеш и зграбиш.
Што значи ако има многу луѓе низ целата шоља? И на желбата исто имав луѓе ама на еден куп. И што значи був?
buv kolku sto znam znaci glas a za toa mnogu luge niz celata solja pa ne sum bash sigurna deka bile samo luge sigurno ima drugo nesto pomegu niv
Па незнам можеби имало али ништо не ми кажаа. Иначе заборавив да прашам.. сум стоела со тројца, врз двајца од нив имало црна птица со раширени крилја, ги покривала цела.. е сеа тоа што значи?
тоа значи дека од некои двајца т.е може ќе се најдеш во такво друштво ќе слушнеш некои неубави гласови.. птицата значи глас е сега бидејќи е црна тоа значи некој неубав глас..
Ме интересира толкување на еден симбол, имено и гледав на мајка ми и на дното во филџанот или познато како куќа се појави едно големо Ј како јадица и на врвот со пупка во вид на срце. Некој кој се разбира ве молам одговор. Некаде прочитав дека е опасност, кражба.
на желбата имам бело срце во средина со очи на едната страна и нешто како и буквата или музичка нота,а до него има бела коцка што личи на човечка глава во профил со исплазен јазик или му излегува нешто од устата и е свртен накај срцето,а другата страна на коцката пак е човек во профил со долг нос a кога ке ја свртам е свека што гори и е како смајли,малку наликува и на бело кученце што значи?
Девојки се нафаќа ли некоја да ми прогледа на кафе .. да ставам слика од филжан и да ми прогтати аа ?
инаку да се надоворзам дека јас знам да гледам на кафе и сите ми велат дека погодувам ама не верувуам јас во тоа многу и некак само за мене неможам..
Ако мајмунот е од левата страна ти кре пробаш некој да измајмудисуваш ако е од дената обртно .. потоа зависи каде се наога до филџанот и дали донего има нешто
Колку што јас сум запозната со тоа толкувањето за кражба е грешка.Јадицата покашува загриженост кон семејството али не од некоја деликатна причина туку како тоа да ие е се и таа носи над себе една љубов огромна и како да сака да ја пужи и как да ви вели еве ја на сите домашни но не ја изразува на правилен начин .Всушност семејството и срцето покажува дека семјството и е приоритет и дека е на врвот .(некој домашен проблем )