Си гледаме на кафе со другарките поради тепање на време. Но во последно време пола филџан ми е празен(бел-нема ништо) а другата половина црн демек тежина . Што би можело да значи освен отцепување од дома?
ајдее те очекуваат неочекувани пари .. зависи на која страна ти е оваа тезина ако само кон една страна талогот тоа знаиц дека во моментот си насоецена само кон тоа поле
Јас сум била гледачка над гледачките! Пари видов - пари зедов! Сега ,да го испијам кафево пак ќе го превртам ,да видам дали ќе има некое денарче или не. Значи можно остварување ,верност , исполнување од срце на некоја желба ,убави гласови...
Постои тип смег или плав на кој си му стапнала во срцето и типот те гледа од страна а има голема лубов спрема тебе и со кучево поврзаноста е дека типот ти е верен и целиот е кон тебе насочен .. а оној од другата страна е некој штетник онака само мати некој води .. инаку се на се во питање се искри на чиста љубов ..
што значи црна девојка како замислена и седи облрчена во црн фустан,а пред неа бела топка голема како полна месечина а кога ке се сврти е човечка глава ви профил накај девојката е свртен
Па жена означува срека нешто во позитвна насока споено со профилот означува некое ново познанство и таа као мисли дали вака со типов или не .. ептен му а мисли дали вака онака ама се ке и се исполни и тоа за пола време (поврзаноста со месечината ) ке пофитира од тоа .. кога би знела на која страна е каде точно од чашата подобро би толкувала во вака.. се надевам ти погодив
нит ми гледале на кафе нит знам да гледам хаха инаку мама у маало на сите им гледа (абе веке бизнис ке отвараме хаха) ии на стие им погодива хихи..(на цело мало гледала на кафе само не на керка и хаха)