Каснам малку за сите но еве Буквата М означува некои нови можности ако е за некој типац може и мување а жената означува доза срека со љубомора Круна означува срека а деветката ти означува некоја понуда
Тип нов не може да е! Си имам дечко и многу си се сакаме и цврсто си стојме, никој неможе да не раздели!
Јас колку што имам слушнато женска глава твојата еве пример, значи нешто лично твое остварување, а папагалот значи дека имаш некој што цело време те повторува твоја пријателка/другарка. Или некако преку глава ќе ти дојде од такви работи од лицемерие нешто. А желбата ти значи среќа, успех некој со придобивка. Јас барем така мислам дека тоа значи што сум слушала така.
имам на желбата нешто како црна гасеница,закачалка,замислена жена како седи,детска глава во профил со отворена уста,бело мало кученце
Пиштолот е глас, стрелка нагоре, Те сака Гасеницата мислам дека е штета, ама не сум сигурна. Закачалка незнам. Замислена жена можи и да си ти ако се мислиш за некој работи. Кученцето значи верност, бело од плава особа, црно од црна. Профил ако имаш мислам дека е остварување на желба
znaete li nekoj koj znae da gleda na kafe?da ne se nalutat cigankite no edna sto mi gledase pred 15 god se mi pogodi a odese od kuka na kuka za sitna para mi kaza raboti koi sega se slucija
Jас искрено верувам бидејќи кога мајками била девојка и отишле со другарките на гледачка на кафе и таја му го опишала целосно таткоми, куќата во која живееше таткоми и иисто така му го опишала патот како да стигниш до таму (му рекла откако ке излезиш од дома ке одиш само во лево)
^ Прозорец мислам дека значи набљудување, постојано некој може те набљудува, ваши соседи или некој друг. Но, не мора да значи злобно набљудување, може да значи набљудување од љубопитност. Крст мислам дека значи ветување, тебе некој ти ветил нешто не исполнил или ти си ветила некому нешто не си исполнила. Или треба да одиш во црква, а си ветила не си пошла. Мислам дека тоа значи.